NEMA NEPOZNANICE

Zahvaljujući novoj tehnologiji sada znamo kako će u starosti izgledati Kate, Harry i Meghan

04.09.2018 u 17:10

Bionic
Reading

Zahvaljujući timu stručnjaka, koji se nalaze iza imena Harley Street, a koji su zaslužni za izradu softvera The Future Face, sada možete saznati kako ćete točno izgledati za 25 do 35 godina, a kako bi pokazali što mogu kompjuterski predvidjeti, uzeli su neka od najpoznatijih lica današnjice

The Future Face novi je softver koji se koristi do sada još neviđenom tehnologijom, a zahvaljujući kojoj možete doznati kako ćete izgledati u starosti. Kako bi prikazali rad softvera, stručnjaci iz Harley Streeta iskoristili su fotografije najpoznatijih Britanaca, među kojima su se našla čak trojica muškaraca s imenom Harry - pop zvijezda Harry Styles, kapetan engleske nogometne reprezentacije Harry Kane, ali i princ Harry.

Evo kako će u starosti izgledati princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Youtube

Osim njih, otkriveno je kako bi najpoznatija britanska manekenka, 44-godišnja Kate Moss, mogla izgledati sa 70 godina, koje će navršiti u siječnju 2044. godine, ali i Meghan Markle te Kate Middleton.

Sam softver koristi se kompleksnim kompjuterskim mapiranjem crta lica putem algoritama koje je izradio estetski kirurg Julian De Silva iz Harley Streeta, pomoću kojeg se mogu pratiti promjene tokom godina, a koje se dobijaju zahvaljujući određenim točkama na licu na kojima se prvotno vidi starenje, poput kože oko očiju. Upravo tako može se doznati kako će se i koliko lice mijenjati u narednima godinama.

'Kate Moss je i dalje jedna od najljepših žena svijeta, baš kao što je i bila posljednjih 25 godina, no koža žene, nakon što pređe 40. počinje stariti. Kod nje utjecaj ima i životni odabir, poput onog da uživa u dimu nikotina, zbog čega može puno brže stariti. Upravo zbog razuzdanog života u 20-im i 30-im mogla bi u starosti 'platiti punu cijenu'', rekao je Julian De Silva te dodao:

'Meghan Markle je najbolje prošla u našem algoritmu. Njezini geni, maslinasta put ali i savršeni životni odabiri govore da će ona najbolje stariti od svih ljudi koje smo testirali. Postoji čak i šansa da će za 25 godina izgledati nekoliko godina mlađa od Kate Middleton, iako je u stvarnosti starija od nje.'

Kako je rekao, kompjuter je pokazao kako će s godinama princ Harry sve više nalikovati svom ocu, princu Charlesu.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia