budite odvažni

Zaboravite na točkice i pruge, ovo je najtrendi uzorak ovog proljeća

19.03.2024 u 14:58

Bionic
Reading

Uzorci privlače pažnju i daju određen pečat svakom stajlingu. Zbog toga svaka sezona donosi nove trendove po pitanju printova koji krase haljine, suknje i bluze, ova sezona u fokus stavlja jedan od najupečatljivijih uzoraka

Prošle sezone posebno su bili istaknuti trendovi na pruge koje su trendseterice vrlo uspješno stilizirale i kombinirale s osnovnim komadima iz ormara. Bilo u obliku prugastih majica, džempera bretonskog uzorka ili na haljinama: prugasti uzorak postao je sastavni dio modnih ormara. Uz pruge, tu su bile i uvijek trendi i ženstvene točkice. Ali točkice i pruge su za sada dobile oštru konkurenciju, a ovog proljeća modnom scenom vlada novi, posebno uzbudljivi trend uzoraka.

Novi hit uzorak ovog proljeća je zebrasti print, a police high street i luksuznih dućana već skrivaju komade koji će biti velila žudnja zaljubljenica u modu.

A bilo da je riječ o uzorku leoparda, zebre ili zmije životinjski uzorci imaju jednu zajedničku stvar: vrlo su privlačni i pravi magnet za poglede kada je riječ o modnim trendovima. Uz to imaju nevjerojatnu moć da svakom jednostavnom i basic stajlingu daju poseban pečat i podignu ga na višu razinu. Ove sezone, zebraste pruge nisu samo podsjetnik na fascinantnu prirodu Afrike, već su i dobrodošla promjena u odnosu na točkice i klasične pruge.

Kako stilizirati modne trendove sa zebra uzorkom?

Zebra uzorci sjajno izgledaju na suknjama i haljinama, a dobra dodatak može biti i uvijek chic košulja ili za one malo hrabrije, hlače. Hlače i suknje lako je kombinirati s bijelim topom ili pak chic prslukom, dodajte ravne sandale ili one s kitten potpeticom i bit ćete spremni u tren oka. Crni sako lijepo će se složiti s hlačama ili dugom haljinom.

Za koju god varijantu se odlučili imajte na umu da kada je riječ o modnom trendu zebrastih pruga manje je više. Ostavite ovom trendi uzorku dovoljno prostora da dođe do izražaja, a ostali komadi neka budu jednostavni. Na taj način izbjeći ćete neusklađenost i pretjeranu eklektičnost.

  • +8
Zebrasti uzorak Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo