IDEJE ZA LOOK

Zablistajte u najluđoj noći: Ovo su najljepše frizure koje možete i sami napraviti za par minuta

30.12.2022 u 21:47

Bionic
Reading

Zbog svakodnevnog užurbanog ritma najčešće nemamo puno vremena za dugotrajno sređivanje ispred ogledala, pa čak ni ako se radi o nekoj svečanoj prigodi

Prosinac je uvijek tradicionalno ispunjen partyjima i druženjima, a mnogi su na te prigode morali odjuriti direktno nakon napornog radnog dana pa nažalost možda neće biti puno vremena za dotjerivanje.

Stoga je uvijek dobro imati nekoliko ideja u rukavu za brzopotezne frizure oko kojih se nećete puno pomučiti, a koje možete i sami napraviti za manje od 10 minuta. Pa ako još niste osmislili look za novogodišnji doček donosimo nekoliko odličnih ideja koje nisu teške za realizirati i u vlastitoj kupaonici.

  • +5
Cool frizura Lily Collins pun je pogodak Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Evo nekoliko neodoljivih frizura:

Visoki rep

Imate dugu kosu i ne znate što biste s njom? Onda je ovaj konjski rep baš prava frizura za vas. No, ne stavljamo ga na zatiljak na klasičan način, već ga pozicioniramo malo više prema gore. Ovaj look je ujedno glamurozan i ženstven, a sjajna je ideja i pletenica koja također uvijek privlači pažnju.

Mladenačka punđa

Zaigrajte se s ukrasima za kosu

Biseri, sjajuckavi detalji, rajfovi, satenske vrpce ili zanimljive ukosnice svakoj će frizuri dati posebnost pa se slobodno zaigrajte s njima.

Wet look

Ovaj look je uvijek sjajna ideja, a genijalno ga je isfurala Kim Kardashian u mnogim prigodama. I super je stvar da svaka duljina i testura kose može podnijeti ovaj izgled.

Sirenini valovi

Oni su jedina prava konkurencija popularnim valovima s plaže, iako je razlika zapravo minimalna. Dok valovi na plaži obično imaju neuredan karakter, valovi sirene finiji su i precizniji. Najlakši način da ih napravite je s peglom.

Niski rep ili pletenica

Možda izgleda jednostavno, ali niski rep ili punđa imaju poseban šarm. Ovakva frizura privlači poglede na potiljak i vizualno izdužuje vrat. Savjet: Dame nižeg rasta ovako će dobiti i nekoliko dodatnih centimetara.

Polurep ili polupunđa

Baby pletenice

Slatki preppy bob