sjajna blagdanska ponuda

Za sve koji u posljednji trenutak trebaju savršeni poklon

19.12.2023 u 10:56

Bionic
Reading

Ovih blagdana u BIPI pronađite odlične last minute poklone po sjajnim cijenama

Najomiljeniji dan u godini je pred vratima! Dok mnogima sitno odbrojavanje do Božića predstavlja pravi užitak i veselje, nekima predbožićne pripreme znaju biti veoma stresne. Posebice onima koji su kupnju božićnih poklona odgađali do zadnjeg trena i tako sve obaveze natrpali u tjedan prije Božića. Za naručivanje iz online trgovina već je kasno, a strah da će dućani zatvoriti svoja vrata i nećete stići kupiti sve što ste planirali je sve veći. Biti kreativan pri odabiru idealnog poklona u takvim situacijama ponekad može biti izazovno, pogotovo ako je popis ljudi kojima planirate kupiti poklon poprilično dugačak.

No nema mjesta panici, jer BIPA ovih blagdana u periodu od 18.12. do 3.1. ima sjajnu blagdansku ponudu po akcijskim cijenama s kojom ćete razveseliti vaše najmilije, ali i sebe.

Požurite u najbližu BIPU jer tamo vas očekuju:

Aura proizvodi dekorativne kozmetike

Bilo da želite darivati najbolju prijateljicu, mamu, sestru ili neku drugu dragu osobu, Aura proizvodi dekorativne kozmetike su nepogrešiv poklon s kojim je još lakše postići blistavi blagdanski look. Ne zaboravite prilikom kupnje poklona darivati i sebe, jer iz Aura linije možete pronaći razne proizvode dekorativne kozmetike za potpuni look kao što su umjetne trepavice, tekući ruž za usne, kompaktni puder, sjajilo za usne i sprej za fiksiranje šminke.

Odabrani slatkiši u blagdanskim pakiranjima i božićni ukrasi

Razveselite vaše najmilije sa slatkim poklonom iz odabrane linije slatkiša koji su nepogrešiv izbor prilikom biranja poklona. Omiljeni slatkiši dolaze u posebnim blagdanskim pakiranjima koji će raznježiti osobe svih uzrasta, a ovih blagdana možete ih pronaći u BIPI po sjajnim cijenama. Također, na policama BIPE možete pronaći ćete mnoštvo kreativnih božićnih ukrasa za potpuni blagdanski ugođaj za svaki dom.

Blagdanski poklon setovi

Poklon setovi idealno su rješenje prilikom odabira pravog poklona za nju ili njega. U ovogodišnjoj blagdanskoj ponudi u BIPI možete pronaći razne omiljene proizvode za njegu lica i tijela koji dolaze u posebnim pakiranjima koji će oduševiti svakoga dok odmotava svoj božićni poklon. Odabir pravog poklon paketa nikad nije bio lakši, jer na policama BIPE u blagdanskom periodu možete pronaći odlične poklon setove po akcijskim cijenama:

Olival čarobni set koji sadrži Čarobno zlatno ulje i mlijeko za tijelo čini svaki tip kože mekanijom i svilenkastijom, a kombinacija prirodnih ulja od lješnjaka, argana, jojobe, divlje ruže i makadamije pruža čaroban osjećaj zavodljivosti i užitka.

Zorina mast poklon set Ljubim ruke, šinjorina! posvećen je potpunom zadovoljstvu ruka i usana, a sadrži anti-aging kremu za ruke od naranče koja pruža vrhunsku njegu i zaštitu, s vidljivim učinkom pomlađivanja te balzam za usne na bazi maslinovog ulja i ucuuba maslaca koji hrani i njeguje kožu na rukama i u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima.

Meštar poklon paket Picigin idealan je poklon za njega jer sadrži revitalizirajuću hidratantnu kremu Picigin koja je namijenjena svakodnevnoj njezi suhe i osjetljive kože lica te losion poslije brijanja koji zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima doprinosi smirivanju kože nadražene brijanjem.

Melem Glow&Go Festive Amaryllis poklon set savršen je za postizanje glamuroznog izgleda u vrijeme Adventa ili na novogodišnjoj proslavi. Set sadrži popularni glow&go tonirani losion za tijelo, Lips&Cheeks balzam za usne i obraze koji će razveseliti sve ljubiteljice Melem kozmetike.

Ovih blagdana se opustite i provedite više vremena s vašim najmilijima, jer BIPA na jednom mjestu nudi sve što vam je potrebno za ovogodišnje božićno darivanje i to po sjajnim akcijskim cijenama.

Vidimo se u BIPI!