U DRUŠTVU OBITELJI

Za nju su godine samo broj: 66-godišnja Isabella Rossellini prošetala modnom pistom Dolce & Gabbane

24.09.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Isabella Rossellini dokazala je još jednom kako su godine samo broj. Iako ima 66 godina, slavna manekenka vratila se na modne piste za potrebe revije modne kuće Dolce & Gabbana, a povela je i svoju najveću podršku

Dok se prostorijom orio glas slavnog talijanskog tenora Luciana Pavarottija, pistom su se prošetali modeli i brojne poznate ličnosti koje su predstavile najnoviju kolekciju Dolce & Gabbane za proljeće/ljeto 2019., a među njima je bila i 66-godišnja Isabella Rossellini. Modna ikona, manekenka i glumica koja se može pohvaliti 14-godišnjom karijerom modela za Lancôme, pistom se prošetala u društvu sina Roberta Rossellinija, kćerke Elettre Wiedemann i unuka Ronina.

Slavni četverac pistom je hodao s tolikom elegancijom i samopouzdanjem da je očigledno kako se u njihovoj obitelji manekenski geni prenose s koljena na koljeno. Slavna glumica koja se proslavila filmovima 'Blue Velvet' i 'Smrt joj dobro pristaje' nosila je elegantni ogrtač s elementima čipke, zlatni šal, crne hlače mrkva-kroja i bijelu košulju s volanima, dok se 35-godišnja Elettra pistom prošetala u šarenom kaputu s 3D cvjetovima, noseći na glavi krunu, a u rukama sina Ronina.

66-godišnja Rossellini zablistala je na reviji baš kao i nekad. Slavna manekenka i glumica tijekom karijere pozirala je ispred objektiva legendarnih fotografa poput Richarda Avedona i Helmuta Newtona te je krasila naslovnice nekoliko izdanja Voguea.

Rossellini je na Instagramu podijelila fotografiju s revije, prisjetivši se trenutka kada je prvi put surađivala s talijanskim dvojcem. 'Obitelj šeće za Dolce & Gabbanu. Prvi put sam radila za njih prije 30 godina. Volim Domenica i Stefana', napisala je bivša manekenka, jedna od pobornica dostojanstvenog starenja.

  • +63
Revija brenda Dolce & Gabbana Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Sreća je kada gledamo u ono što imamo i na tome smo zahvalni. Naravno, ja sam poput svake druge žene. Kada se pogledam u ogledalo, prvo što vidim je svoj vrat - izluđuje me. Nisam imuna na taj unutrašnji glas, no trudim se ignorirati ga i uzvratiti mu - 'hej, ali ruž mi još uvijek poprilično dobro pristaje'', rekla je Rossellini.