hit model

Vrlo povoljne i popularne: Ove klasične Adidasove tenisice zbog jednog detalja u drugi plan bacaju sambice

10.04.2024 u 19:28

Bionic
Reading

Bijele tenisice neizostavan su dodatak proljetnoj garderobi, a bijeli Adidasov model sa srebrnim detaljima jedan je od onih koji se nose od jutra do mraka

Već nekoliko sezona tenisice su se nametnule kao ultimativan izbor obuće za gotovo sve dnevne prilike, a nerijetko se nose i u onim večernjim. Zahvaljujući svestranom dizajnu, uspješno se kombiniraju uz haljine i suknje, pa čak i vrlo popularna odijela i krojene hlače širokih nogavica.

A u posljednje vrijeme u središtu pažnje nesumnjivo su bili modeli Samba i Gazelle te su među najpopularnijima koje nudi kultna njemačka tvrtka. No kada je riječ o Adidasu, iza ovog brenda krije se još stotina pari poželjnih tenisica.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Jedan od njih je svestrani i vrlo bazični model koji se bez problema prilagođava svakom stilu i bez razlike ga nose ljubiteljice mode u 20-ima, kao i one u 50-im godinama. Klasičan i bezvremenski dizajn, upotpunjen detaljima u srebrnoj boji, predstavlja jedan od najpoželjnijih ovog proljeća.

Adidasove tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Adidasove tenisice s metalik detaljem i pristupačnom cijenom

Ističu se dizajnom koji je tako klasičan i lijep da ih je moguće uklopiti u gotovo svaki stajling. Riječ je o elegantnom modelu od bijele kože s gumenim potplatom i prepoznatljivim prugama, ali u srebrnoj metalik boji, zbog koje izgleda tako chic i trendi. Taj detalj je bespogovorno dašak trenda i njime brend osvježava jedne od svojih legendarnih tenisica.

Zbog svojih bezvremenskih linija one se prilagođavaju svakom stilu koji zamislite: od traperica do tajica, satenskih suknji ili dugih haljina. Osim toga, trenutno su dostupne po cijeni 35 eura. Pa osim što su lijepe, cijenom su prilično pristupačne.