najizazovnija izdanja

Više su otkrile nego sakrile: Za ove haljine trebalo je hrabrosti, a mnogi će ih nazvati modnim gafom

11.03.2024 u 22:10

  • +5

Najizazovnije haljine na Vanity Fair zabavi

Izvor: Profimedia / Autor: CRASH / ZUMA PRESS / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DOUG PETERS / PA IMAGES / DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Vanity Fair zabava nakon Oscara uvijek je jedna od najvećih zabava u godini jer zvijezde dolaze ili da proslave ili tuguju nakon dodjele Oscara. A ne treba zanemariti ni stajlinge koji nerijetko ostave bez riječi

Za Vanity Fair zabavu pozivnicu među brojnim zvijezdama dobivaju i manekenke, reality zvijezde i sportaši što znači da zabava više nije usporedba glumačkih talenata, već njihovog osjećaja za stil. A ove godine činilo se da su slavne osobe bile odlučne u namjeri da nadmaše jedna drugu u pogledu toga tko može nositi najmanje, a ljepotice su pokazale neke od svojih najizazovnijih stajlinga.

Vodeće zvijezde bez donjeg rublja bile su Emily Ratajkowski, Anitta i Florence Pugh, koje nisu ništa prepuštale mašti dok su pozirale u Wallis Annenberg Centru za izvedbene umjetnosti.

Emily Ratajkowski pobrinula se da svi pogledi budu usmjereni prema njoj kada stigla odjevena u odvažnu, skulpturalnu bijelu haljinu francuskog brenda Jacquemus koja se isticala golim leđima i vrlo hrabrim bočnim izrezom. Dok je je prednji dio haljine bio vrlo visok, gornji dio haljine u obliku steznika sa strane je izgledao kao da bi mogla istog trenutka skliznuti otkriti malo previše.

VANITY FAIR PARTY

Zabava za pamćenje: Dame u odvažnim izdanjima dominirale crvenim tepihom

Pogledaj galeriju

Izazovan stajling odabrala je Anitta koja nije morala strahovati da će joj haljina skliznut kada je pozirala u haljini načinjene od prozirne mrežaste tkanine. 30-godišnja brazilska pjevačica otkrila je svoje bujne grudi u haljini dugoj do poda, a ispod haljine nosile je samo minimalističke crne gaćice.

A bez grudnjaka na zabavu je stigla i 28-godišnja Florence Pugh koja je pozirala u prozirnoj bijeloj haljini s detaljima od čipke. Raskošna haljina imala je porub od tila s peplumom sa izvezenim detaljima koji su ipak jedna dio prepustili mašti, a sezala joj je do sredine lista.

Još jedan odvažan izgled pokazala je Jodie Turner-Smith koja je odbacila donje rublje kako bi zablistala u dekoltiranoj crnoj haljini s raskošnim prorezom na bedrima.

POKAZALA SVU RASKOŠ

Bujni dekolte Lauren Sanchez zasjenio i holivudske zvijezde

Pogledaj galeriju

Heidi Klum, također je osigurala da njezina zategnuta figura zabljesne u zlatnoj haljini koja je ju je doslovce obavijala sadržavajući brojne izreze na prednjoj strani. Međutim, jedna zvijezda zabrinula se da njezina haljina ne dolazi dovoljno do izražaja. Tako je reperica Saweetie prilikom fotografiranja jasno istaknula svij dekolte. A crne, itekako odvažne haljine koje su malo tog skrivale pokazale su i Ice Spice te Laverne Cox.

  • +9
Najgore odjeveni na 96. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: AMPAS / Zuma Press /Jennifer Bloc / INSTAR Images / Jennifer Bloc / imago stock&people / Todd Williamson / Shutterstock Editorial / Profimedia