POZNATA OSKAROVKA

Više nije crvenokosa: Emma Stone otkrila novi imidž i brojne oduševila

08.08.2023 u 10:39

Bionic
Reading

Drastične promjene imidž u pogledu boje kose nisu nikakva nepoznanica za oskarovku Emmu Stone koja se početkom tjedna pohvalila najnovijom

Kako je na svom Instagram profilu otkrila poznata frizerska stilistica iz Hollywooda, Mara Roszak, 34- godišnja Stone ponovno je odbacila crvenokosi look prigrlivši izgled plavuše.

Mnogim damama omiljena bob frizura i dalje je odabir poznate Oskarovke. Uz novu plavu boju, trendovskom bobu na Stone Roszak je podarila nekoliko centimetara manje i razigrani look s nekoliko pramenova zataknutih iza uha.

‘Kul, ženstveni ljetni bob’, napisala je poznata frizerska stilistica u opisu fotografije novog izgleda Stone koji se, sudeći po komentarima, itekako svidio njezinim brojnim pratiteljima.

Roszak je također otkrila koje je proizvode koristila za stvaranje novog-starog imidža oskarovke koja se u salonu pojavila s minimalnim make-upom i u ležernom izdanju.

Kao što je zaslužna za novi izgled Stone, Roszak je također odgovorna za novi imidž Emmine holivudske kolegice Zoe Saldane.

Zoe Saldana Izvor: Profimedia / Autor: Can Nguyen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sredinom srpnja i svega nekoliko sati prije londonske premijere serije ‘Special Ops: Lioness’, Saldana se u hotelskoj sobi odlučila za hrabri rez pritom se oprostivši od imidža dugokose brinete.

  • +2
Nicole Kidman i Zoe Saldana Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poput Stone, Marvelova zvijezda sada ponosno fura bob frizuru koju je u Londonu predstavila izdanjem u znaku efektnog kompleta brenda Alexander McQueen i ljubičastom haljinom Victorije Beckham u dnevnoj varijanti.