FASHION GURU

Viki Rađa jedna je od rijetkih Splićanki koja poznaje modu

  • 08.06.2023 u 15:56

  • Bionic
    Reading

    Brojna poznata lica okupila su se povodom dodjele nagrada L'Adria Story Hall of Fame, a crvenim tepihom prodefilirali su glamurozni i blještavi stajlinzi kao stvoreni za privlačenje pogleda

    Mnoge su se dame sredile za Storyev party godine, a Viki Đonlić Rađa (da je još koje đ u imenu ne bi bilo naodmet) je došla u izuzetno elegantnom izdanju.

    Jedna je od rijetkih Splićanki koje poznaju modu. Ima, naravno, u Splitu stvarno predivnih žena, ali s modom su na 'Vi'. Sve one pokušavaju biti in, ali teško s tim nekakvim čudnim haljinama ili kreacijama koje samo izazivaju poglede i pitanje: 'Je li ona to stvarno odjenula?'

    • +73
    L'Adria Story Hall of Fame Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak

    Viktorija ima stila, a to je pokazala i crnom jednostavnom dugom haljinom brenda Givenchy - ne možete fulati jer joj piše pod bradom.

    Na usnice je stavila nakit, kao i posebnu naušnicu preko cijelog uha. Znamo da u Dalmaciji kao i na jugu Italije vole da se 'šljašti', ali znamo i da jednostavnost i elegancija uvijek prolazi.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.