FASHION GURU

Većina uzvanica odlučila se ziheraški za crno izdanje, no ne i Ida Prester

  • 17.07.2023 u 11:42

  • Bionic
    Reading

    Otvorenje 70. Filmskog festivala u Puli bilo je idealna prilika da poznate dame odjenu svoje najljepše haljine, a tko je igrao na sigurnu kartu i tko se 'zaigrao', zna naš Fashion Guru

    Otvoren je 70. Pula Film Festival, a nekako mi se čini da ove godine ima baš glamurozniji štih. Većina uzvanica odlučila se za klasično crno izdanje.

    Ja bih rekao - ziheraški. Naravno, time se nije povodila Ida Prester. Kao voditeljica, odlučila se za dugu zelenu haljinu, hit boju ove sezone, u kombinaciji s dugim lakiranim rukavicama. Ovo je, ja bih rekao, najbolje Idino izdanje.

    Dame su najviše, osim crne, birale haljine na jedno rame. Bilo ih je u svim varijantama, od uske kreacije koju je nosila Jadranka Đokić do Nives Ivanković, a obje su lijepe.

    Skoro istu, ali bijelu varijantu nosila je Tena Nemet Brankov, a malo drugačiju bijelu haljinu s velikim volanom odabrala je Barbara Nola.

    Ivana Roščić i Darija Lorenci imale su zanimljive crne haljine, ali kao da je Ivana to već nosila, i to baš u Puli, ili se varam.

    • +9
    Poznati na Pula Film Festivalu Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

    Helena Minić Matanić je za crveni tepih odabrala bakrenu satensku haljinu.

    Moram priznati da su se dame ovoga puta itekako potrudile, još da frajeri prate taj trend, to bi bilo super, ali ne očekujem previše.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.