FASHION GURU

Renata stvarno dobro izgleda, ali stajling joj nije najbolji - ovo ni J.Lo ne bi uspjela isfurati

  • 07.07.2023 u 12:02

  • Bionic
    Reading

    Na trogirskom partyju u bijelom - u crnom se pojavila Renata Lovrinčević Buljan, bivša misica i fitnes instruktorica, no stajling joj baš i nije bio najbolji, ocijenio je Fashion Guru

    Na partyju u bijelom naravno da je bilo i onih uzvanika koji se ogluše i dođu u kontra boji. Jedna od njih je i bivša Miss Universe - za one koji ne znaju, to je onaj Trumpov izbor - a ona je i trenerica fitnesa, pa nije ni čudno da pokazuje tijelo kad god stigne. Tako je bilo i na ovoj zabavi.

    Ne može se ništa reći - Renata stvarno dobro izgleda, ali stajling joj baš i nije najbolji. Cipele su dobre, baš mi se sviđaju, ali ovaj kombinezon ne bi ni J.Lo uspjela isfurati, a znamo da ona može staviti svašta na sebe. Loš izrez, kratki trapez i uz sve to ceker torba, koja nema veze ni s čime.

    Ma da je barem uzela neku elegantniju manju torbu, možda bi to bolje izgledalo. No, ako ništa drugo, mora se priznati da Renata ima i dalje osmijeh i frizuru misice.

    Dugo nisam vidio jednu i jedinu fitnes trenericu Splita, a sve ostale se, kako bi ona rekla, mogu sakriti. Uvijek je originalna, s čudnim smislom za modu, ali zamijećena.

    Njezin zaštitni znak oduvijek je bila kosa, vrlo često i naočale, a sada vidim da ima i prijatelja kojeg ne mora hraniti. Mislim da je to bigl. Jest da su torbice u obliku pasa već neko vrijeme in, ali još nisam vidio da je netko uzeo plišanca pod ruku, a da nije četverogodišnje dijete - no kod Nataše je sve moguće.

    • +12
    U Trogiru održan Story Summer Party Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.