stilski zaokret

Vanna opet briljira: Odlična haljina i kaput u kombinaciji s čizmama koje vladaju ove sezone pun su pogodak

02.02.2023 u 17:55

Bionic
Reading

Vanna je na svom Instagram profilu objavila novi posta, a njezin savršeno usklađen stajling opravdano je privukao pažnju. Teško je odlučiti što je bolje odabrala – haljinu, kaput ili čizme

Posljednjih nekoliko mjeseci Vanna je pokazala popriličan stilski zaokret, a svojim modnim kombinacijama redovito privlači pažnju i opravdano dobiva komplimente. Vannina transformacija za oko je zapela u našem Fashion Guruu koji joj je na svojoj ovogodišnjoj listi najbolje odjevenih Hrvatica dodijelio visoko šesto mjesto.

Vanna je novom objavom na Instagramu još jednom izazvala oduševljenje ali i dala naslutiti kako njezin modnim poslasticama nije došao kraj.

Ovog puta je pozirala u svijetloj kombinaciji i dokazala kako svijetle boje nisu rezervirane isključivo za tople mjesece. Jedna od naših najpopularnijih pjevačica spojila je ženstvenu haljinu šireg kroja koja se posebno isticala rubom od prozirnog materijala. Haljina bez rukava sjajno se složila s kaputom ledeno sive boje. Klasičan kroj kaputa spojen s trendi detaljima poput velikih cargo džepova i proreza sa strane.

  • +19
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ženstvenu, a ujedno chic kombinaciju koja nosi potpis domaćeg brenda Hippy Garden iza kojeg stoji dizajnerica Đurđica Vorkapić, Vanna je spojila s jednim od velikih sezonskih trendova - čizmama visokih potpetica i špic vrha. Naime, u skladu s povratkom brojnih komada Y2K estetike, u modni fokus još prošle sezone došao je trend čizama šiljastog vrha.

Savršene za one koji vole elegantniji stil, ove čizme odlično se slažu sa sakoom i trapericama ravnih i širih nogavica, ali se odlično snalaze i u vrlo chic kombinaciji s haljinama ili plisiranim suknjama. Vanna ih je odlično spojila s pomalo romantičnom haljinom i u tren oka dobila nenametljivu, savršeno doziranu chic kombinaciju koja ne može proći nezapaženo.

  • +16
Vanna Izvor: Pixsell / Autor: BRUNO FANTULIN, DAVOR JAVOROVIC I TOMISLAV MILETIC/PIXSELL