FASHION GURU

Vanna je u božićnoj haljini usred ljeta, ali nemam primjedbu, izvrsno joj stoji i ističe njezine ionako dobre noge

  • 02.08.2021 u 14:00

  • Bionic
    Reading

    Lagani 'povratak u normalni život' označio je i nove gaže naših glazbenika, a među sretnicima koji ovoga ljeta napokon pjevaju za svoje obožavatelje je i Vanna. Njezin sinoćnji nastup u Šibeniku, na tvrđavi svetog Mihovila nije promaknuo ni oštrom oku našeg Fashion Gurua

    Nitko sretniji od mene kada vidim da se život polagano vraća u normalu kakva god da ona bila. Naši glazbenici imaju koncerte, a to znači da ih možemo i posjetiti i uživati u live svirci. No, ne slušajte neke glazbenike koji laprdaju, jer oni su daleko od doktora i znanstvenika - cijepite se!

    Na šibenskoj tvrđavi Vanna je u božićnom outfitu otpjevala svoje najveće hitove. Nemojte misliti da sam nešto loše rekao za njezinu kiklju, dapače, samo me to podsjetilo da će crvenu šljokičastu haljinu definitivno moći iskoristiti i u blagdanskom razdoblju.

    Izvrsno joj stoji, ističe njezine ionako dobre noge, a znamo da ona pazi da nikada ne pretjera s nekim prorezima, dekolteima i sličnim kreacijama, pa je tako i ovaj put bila pristojno odjevena, taman za grande koncert u Šibeniku.

    • +4
    Vanna održala koncert na tvrđavi svetog Mihovila Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.