FASHION GURU:

Svi su osuđivali lošu frizuru Doris Pinčić i njezinu ranu na koljenu, ali kad reporter HTV-a dođe kao da ide na plažu ili u birc s frendovima, to je sasvim u redu

  • 24.07.2021 u 12:53

  • Bionic
    Reading

    Ako ste pomislili da naš Fashion Guru prati samo društvena događanja, prevarili bi se, jer njemu ne promaknu ni zbivanja na malim ekranima, pa čak ni ranojutarnja HRT-ova emisija 'Dobro jutro, Hrvatska'

    Da su na HTV-u kriteriji odavno nestali, to već svi znamo, ali mi je čudno to da kada Doris Pinčić dođe s ranom na koljenu, jer je trčala za klincima, ili lošom frizurom, to je za svaku osudu i razapinju je na sve strane, ali kada novinar reporter dođe kao da ide na plažu ili u birc s frendovima, to je sasvim u redu.

    Tako se u 'Dobro jutro, Hrvatska' ukazao Šime Kovačević. Nije ovo prvi put da pokazuje primjerom u čemu se ne treba pojavljivati na tv ekranu i to javnog servisa kojeg uz to još plaćamo 80 kn. Za taj novac bi voditelji i reporteri trebali biti na nivou, a ne da gledamo ovako lošu odjeću.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.