NOVA ULOGA

Vanessa Hudgens u modernoj verziji 'Ljepotice i zvijeri'

24.04.2009 u 15:15

Bionic
Reading

Slatka Vanessa Hudgens, najpoznatija kao Gabriella iz filmskog serijala 'High School Musical', dobila je ponudu za angažman u modernoj verziji 'Ljepotice i zvijeri'

Radnja filma 'Beastly', ekranizacije književnog djela Alex Flinn, smještena je u New York i govori o potrazi za pravom ljubavi.

Osim Vanesse, inače djevojke teen idola Zaca Efrona, u pregovorima za jednu od uloga je i mladi Britanac Alex Pettyfer (Freddie iz tinejdžerskog hita 'Buntovnica u internatu').

Film, koji je zamišljen kao moderna verzija 'Ljepotice i zvijeri' i koji režira Daniel Barnz a producira Susan Cartsonis, počet će se snimati sljedeće ljeto, a premijera je zakazana za 2010. godinu.

Inače, mladu Vanessu vidjet ćemo i u akcijskom filmu 'Sucker Punch', koji režira Zack Snyder ('300', 'Watchmen') te u tinejdžerskom mjuziklu 'Bandslam' u kojem crnokosa glumica igra otkačenu rokericu imena Sam.

'Nisam znala da će biti toliko puno glazbenih točaka u filmu. Kad su mi rekli da ćemo dva tjedna uvježbavati pjesme, pomislila sam 'Što?' No kasnije sam bila oduševljena, iako to nije baš moj omiljeni žanr', rekla je Vanessa za MTV.com.