FASHION GURU

Valjda još uvijek pod dojmom da je dio splitske aristokracije, gospođa Kerum izašla je u jutarnju šetnju Rivom odjevena kao da ide na večeru u Milano

  • 06.10.2020 u 12:12

  • Bionic
    Reading

    Stajling Fani Kerum za šetnju splitskom Rivom bilo je nemoguće ne primijetiti jer je izgledala kao da ide na večeru u Milano. Za jutarnju šetnju odlučila je pokazati najveće 'dijamante' koje ima i večernju haljinu kad je već ima u ormaru

    Možda se ne možemo baš dičiti kraljevima, ali zato s kraljicama ne zaostajemo. Hrvatska, kninska, pa eto i splitske kraljice, titula je to koju je nekada nosila Fani Kerum. Valjda još uvijek pod dojmom da je dio splitske aristokracije, gospođa pl. Kerum izašla je u jutarnju šetnju Rivom, odjevena kao da ide na večeru u Milano.

    Mora da je smetnula s uma to da je Split ipak prijestolnica Dalmacije, a Milano prijestolnica mode.

    Koliko god se Splićanke voljele sređivati, ponekad i pretjeruju, a tako je bilo i s pl. Fanikom. Za jutarnju šetnju odlučila je pokazati najveće 'dijamante' koje ima, ustvari dijamantni rez naušnice. Siguran sam da ih nema nijedna cura u Splitu.

    • +2
    Fani Kerum Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

    Tu je naravno i trendovski lanac za naočale te, prikladne za bijelu splitsku Rivu, velike sunčane naočale.

    Večernja haljina se odjenula jer ju je negdje ipak morala pokazati, a kako stvari stoje s koronom, dragi je baš i ne izvodi u noćne provode. Tako da je za šetnju Rivom pogodila samo naočalama, cipelama i plavom kosom.

    Siguran sam da su se svi okrenuli za njom - idealno za jutarnju ćakulu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.