FASHION GURU

Ne mogu shvatiti da je Danijela Martinović došla odjevena poput neke glamurozne Snjeguljice

  • 01.10.2020 u 13:37

  • Bionic
    Reading

    O njezinim modnim odabirima dalo bi se diskutirati. Danijela Martinović ovoga puta ostavila je u čudu našeg Fashion Gurua, pojavivši se na otvaranju salona ugradbenih ormara odjevena poput neke glamurozne Snjeguljice

    Danijela nas uvijek uspijeva iznenaditi svojim odabirima odjevnih predmeta, tako nas nije iznevjerila ni ovaj put.

    Sjećate li se Dore prije ohoho godina, kad je mlađahna Rozga bila odjevena kao Snjeguljica? To je tada bio neki neshvaćeni koncept obitelji Huljić, no gledajući iz današnje perspektive, mogu ga shvatiti kao scensku izvedbu, ali stvarno ne mogu shvatiti dolazak Danijele Martinović na otvaranje salona ugradbenih ormara odjevene poput kakve glamurozne Snjeguljice.

    • +9
    Poznati se okupili na otvorenju nove trgovine Edura Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    Sve bi to i prošlo da njezine kolegice poput Domenice ili Huljićeve male nisu došle sasvim normalno i primjereno odjevene.

    Da stvar bude bolja, sve njih je nadmašila modna kužatorica Viki te je u ležernoj kombinaciji balonera i širokih hlača bila definitivno najbolje odjevena na tom otvaranju.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.