JEDNOSTAVNA I POUZDANA

Uz ovu pozu imate najveću šansu za doživljavanje orgazma

02.12.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Razlog bogatstva poza u seksu nije postizanje uvijek jednog te istog cilja, a dok vam neke pružaju osjećaj bezobzirne boginje seksa, druge vam mogu priuštiti neugodost i nelagodu. Međutim, ako vam je jedini cilj postizanje orgazma, jedna se poza nameće kao najvjerojatniji jamac ostvarenja tog cilja

Naravno, seks ne bi trebalo promatrati samo kao sredstvo postizanja vrhunca, a najintimniji susreti ponekad uopće ne uključuju penetraciju. Isključivanje pritiska vezanog za orgazam iz seksualnog čina može nam svima pomoći da živimo za trenutak i više uživamo u 'procesu' bez krajnjeg cilja.

Ako ipak težite orgazmu, nije loše naoružati se znanjem kako do njega najlakše doći.

Prema nedavnom istraživanju portala Superdrug Online Doctor, gotovo polovica žena i trećina muškaraca koji su sudjelovali u istraživanju najlakšom pozom za postizanje orgazma smatra misionarsku.

Misionarska poza, navode ispitanici, osigurava im duže trajanje seksa i povećava vjerojatnost da će završiti s orgazmom.

Međutim, između 16 i 18 posto ispitanika oba spola preferira 'pseći stil'.

Istraživanje pokazuje da nam najjednostavnije stvari donose ponekad najviše zadovoljstva, ali važno je imati na unu da nisu sva tijela ista pa ono što će možda nekome odgovarati, ne mora odgovarati i drugima.