ECIJA IVUŠIĆ:

Uvijek se zaljubim u pogrešnog muškarca

10.02.2012 u 08:59

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica Ecija Ivušić, koja je s RTL-a prešla na HTV, otkriva kakav je njezin idealan muškarac te zašto uživa u muškom društvu

25-godišnja voditeljica Ecija Ivušić, koja je nedavno na HTV-u počela voditi emisiju o arhitekturi i uređenju interijera '4 zida', za 24 sata express otkrila je kako uživa s novom ekipom. 'Svi su muški, tako da nema previše tračanja i zabušavanja u procesu stvaranja', rekla je zgodna plavuša.

Kako je se povezivalo s fatalnim Ivanom Hercegom, rekla je da je on brat njezine najbolje prijateljice te da je to njihov jedini odnos. Kada je riječ o muškarcima, otkriva kakav je njezin muškarac iz snova. 'Šarmantan, pristojan, duhovit, obrazovan, obožavan od mojih prijateljica i općenito ženskog roda, a pritom samo meni privržen. Ne bi odmoglo da je pritom još zgodan i sladak', zaključila je 'skromno'. Ipak, kaže da se zaljubi baš u suprotnog tom idealnom i dodaje da je frajeri često opsjedaju.

'Najčešći uleti su preko Facebooka, ali svakakve ulete sam doživljavala. Najgori su mi oni s lažnim poslovnim ponudama', kaže Ecija koja još živi s roditeljima.

Simpatično je priznala da ima samo 163 centimetra te da se ne osjeća dobro bez visokih potpetica.