EROTSKO ZADOVOLJSTVO

Ulomak iz hit knjige 'Pedeset nijansi sive' koja je osvojila žene

13.09.2012 u 08:49

Bionic
Reading

Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima

Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama, a tportal.hr je pripremio 10 primjeraka knjige za svoje čitatelje

Donosimo vam ulomak iz hit knjige koja je pokrenula lavinu strasti među milijunima čitateljica.

Ulomak iz knjige 'Pedeset nijansi sive'

U subotu smo imali grozan dan u trgovini. Gospodina i gospođu Clayton te Johna i Patricka, koji su također zaposleni na pola radnog vremena, zaposjeli su kupci koji žele urediti domove. No oko ručka se situacija malo smirila i gospođa Clayton zamolila me da provjerim neke narudžbe dok sjedim za blagajnom i diskretno jedem pecivo.

Zaokupljena poslom, provjeravam popis robe koja nam je potrebna i one koju smo naručili te pogledom prelijećem s narudžbenice na zaslon računala i natrag, provjeravajući slažu li se brojevi. A onda, ni sama ne znam zašto, podignem pogled… i nađem se prikovana za drzak, sivi pogled Christiana Greya, koji stoji ispred blagajne zagledan u mene.

Prestanak rada srca.

'Gospođice Steele. Kakvo ugodno iznenađenje.' Pogled mu je čvrst i dubok.

Sranje. Dovraga, što on radi ovdje, izgledajući tako sportski u pletenome krem džemperu, trapericama i gojzericama? Mislim da su mi se usta razjapila i ne uspijevam pronaći ni mozak ni glas.


'Gospodine Grey', šapnem, jer je to jedino što uspijevam izgovoriti.

Na usnama mu treperi osmijeh, a oči mu sjaje kao da uživa u nekoj šali razumljivoj samo njemu.

'Bio sam u blizini', objasni. 'Moram kupiti nekoliko stvari. Drago mi je što vas ponovo vidim, gospođice Steele.' Glas mu je topao i pun, poput karamela s otopljenom tamnom čokoladom… ili već nečeg sličnog.

Budite među prvima koji će kupiti i pročitati ovaj svjetski bestseler! Predbilježite se možete samo na profil-mozaik.hr. Cijena knjige je 99 kuna.