ISPLATIVA INVESTICIJA

Udobni modeli cipela za posao zbog kojih nećete žrtvovati stil

03.09.2019 u 07:12

Bionic
Reading

Bilo da radite na nekom kreativnom polju, bilo u korporativnom okruženju, udobnost bi uvijek trebala biti na prvom mjestu kada je riječ o odabiru onoga što ćete obuti, a ove četiri siluete 'radne' obuće pokazat će se idealnim odabirom tijekom radnog vremena

Čizme s nižom petom

Iako čizme s visokom potpeticom daruju potrebnu visinu, na isti način 'daruju' bolove tijekom svakodnevnih poslovnih aktivnosti. Ako ne želite žrtvovati visinu koju nudi visoka peta, a istovremeno uživati u udobnosti tijekom radnog vremena, idealan su odabir niži modeli s debljom blok-petom ili uskom i minijaturnom petom kitten.

Street style zvijezde na tjednima mode Izvor: Profimedia / Autor: Pixelformula/SIPA/1802132003

Iako je riječ o nižim modelima peta, osiguravaju efekt produženih nogu, a posebno će zablistati u paru s midi modelima suknji i haljina ili hlača koje sežu do pola lista ili gležnja.

Mary Jane cipele

Pomalo zaboravljene, ali prepoznatljive cipele Mary Jane, zahvaljujući detalju remenčića oko gležnja, predstavljaju veliki jesenski hit u nastajanju. Iako su u prošlosti često predstavljale obuću za djevojčice, riječ je o vrlo elegantnom i ženstvenom modelu cipela koji se može nositi u svakoj prilici - na kavu, izlazak ili posao.

Zbog nagiba i remena na gležnju, cipele Mary Jane idealan su poslovni model cipela, a modernizirane verzije najčešće stižu s debljom i minijaturnom petom. U kombinaciji s komadima poput kožne suknje olovka-kroja ili haljina A-linije, cipele Mary Jane posebno će se istaknuti.

Salonke s blok-petom

Trendi i udobne, salonke sa stabilnom blok-petom, a osobito crne inačice, idealan su poslovni odabir obuće kada ne želite žrtvovati stil zbog udobnosti.

Bijele tenisice

Ako vaše radno okruženje ne iziskuje strog poslovni kodeks odijevanja, nećete pogriješiti odabirom klasičnih bijelih tenisica jednostavnog dizajna koje iz sezone u sezonu suvereno vladaju modnom scenom. U paru s odjevnim komadima poput odijela izgledat će i više nego prikladno u radnom okruženju lišenom strogog kodeksa odijevanja.

  • +42
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo