minijaturna peta

Udobne i elegantne: Kraljica Letizia ne odvaja se od najtraženijih cipela sezone

09.04.2024 u 10:52

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia odavno je na glasu kao jedna od najbolje odjevenih aristokratkinja, a ovaj laskavi status samo je potvrdila najnovijim stajlingom

Bilo da je riječ o prijemu kod političkih dužnosnika, svečanoj večeri ili prigodi kao što je odlazak na misu, kraljica Letizia gotovo uvijek bira iste cipele - udobne slingback modele koji se iznova pokazuju kao nepogrešiv odabir.

Španjolska kraljica birala je ih je za sprovod u Madridu koji je pohodila s kraljem Felipeom VI. te je stilizirala prigodnu kombinaciju u crnoj boji.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Letizia je nosila je midi haljinu elegantnih dugih rukava i lepršave A-suknje sa ženstvenim volanima, s potpisom madridskog brenda Bimani i po cijeni od 259,96 eura. Pridodala joj je Giorgio Armani La Charnière Dorée torbicu s drškom, s kojom smo je već vidjeli u više prilika, a posebno joj je omiljena u sličnim all-black stajlinzima.

Sve je zaokružila upravo slingback cipelama, birajući model iz Massima Duttija. Letizia se u posljednje vrijeme rijetko odvaja od ovakvih cipela te ih je nosila u više navrata, pri čemu je poseban dojam ostavila prije nekoliko dana kada je ružičasti model (Magrit shoes) nosila na očaravajuću proljetnu haljinu.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

U crnim slingback cipelama nedavno je osvanula i kraljica ulične mode Katie Holmes, kojoj su poslužile kao elegantna alternativa omiljenim tenisicama.

Holmes je birala crni lakirani model s minijaturnom kitten petom, čija je visina od svega par centimetara garancija udobnosti, ali i besprijekorne elegancije. Upravo zbog ovog dobitnog spoja, nimalo ne čudi što su slingback modeli postali glavni proljetni favorit i trenutno najpopularnije cipele na modnoj sceni.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA