BLISTALA U BIJELOM

Jednostavna, a tako efektna: Vjenčanica lijepe manekenke oduševila i 'modnu bibliju'

12.06.2023 u 12:15

Bionic
Reading

Vezu s američkim biznismenom Danielom Fryerom, bivša Viktorijina anđelica proteklog tjedna okrunila je brakom u rodnom gradu Winter Park u Coloradu

Vjenčanje 27- godišnje ljepotice s modnih pisti uslijedilo je nakon što ju je partner Daniel zaprosio u lipnju 2021. godine za vrijeme ljetnog odmora u u hotelu San Pietro u Italiji.

Vijest o zarukama obznanila je serijom fotografija objavljenih na Instagramu za svojih 23 milijuna pratitelja uz opis: ‘Moj najbolji prijatelj, moja srodna duša, uvijek ću te voljeti’.

Uoči glamuroznog vjenčanja u rodnom gradu, Taylor Hill ulovila je modna biblija Vogue kojoj je otkrila sve detalje svog vjenčanog izdanja tijekom finalnog isprobavanja haljine u krojačkom studiju na njujorškom Manhattanu.

‘Ovo je zapravo prva vjenčanica koju je Etro ikada napravio. Marco [de Vincenzo] je nevjerojatan dizajner i sviđa mi se način na koji kreativno vodi brend’, otkrila je manekenka koja s poznatom talijanskom kućom surađuje gotovo desetljeće.

Kada je počela razmišljati o tome tko će biti kreator njezine vjenčanice, brend Etro bio je sasvim logičan odabir. ‘Kada su mi poslali skice vjenčanice, pomislila sam, 'Kao da su u mojoj u glavi’. Najviše mi se sviđa dizajn gornjeg dijela i rukava, koji daje element romantike kakav sam priželjkivala’, otkrila je modnoj bibliji.

Kako bi se na dan vjenčanja osjećala ugodno i kao da su joj ‘stopala povezana sa zemljom’, Taylor se odlučila odreći cipela i do oltara ići bosonoga.

Poput bivše Viktorijine anđelice sudbonosno 'da' proteklog tjedna izrekla je i britansko-australska glumica Naomi Watts.

S partnerom i glumačkim kolegom Billyjem Crudupom Watts se vjenčala u zgradi Vrhovnog suda na njujorškom Manhattanu, a sretnu vijest otkrila je na Instagramu.

Njezina prekrasna, čipkasta haljina djelo je modne kuće Oscar de la Renta, nosi naziv Water Lily Guipure, a cijena joj iznosi oko pet tisuća dolara.