LAUNCH PARTY

U Zagrebu predstavljena vrhunska Bobbi Brown kozmetika

17.01.2014 u 12:34

  • +3

Predstavljanje Bobbi Brown kozmetike

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Bobbi Brown Cosmetics, ekskluzivna linija svjetski poznate vizažistice Bobbi Brown, predstavljena je večeras u Zagrebu na eventu u lounge baru Matis, u suradnji s web portalom Buro247.hr

Prvi 'counter'u Hrvatskoj otvoren je sredinom 10. mjeseca u Douglasu u Zagrebu na Trgu bana Jelačića 1 i predstavlja jedinstvenu filozofiju i estetiku branda Bobbi Brown te kupcima pruža mogućnost da otkriju ovaj impresivan portfolio boja, kistova, dekorativne i preparativne kozmetike kao i vrhunsku uslugu Bobbi Brown make up artista.

Poseban gost događaja bio je Eduardo Ferreira, Director of Artistry & Education (Voditelj Edukacije i Make up artista) branda Bobbi Brown, koji je na modelu, Adrijani Dejanović pokazao neke od najpoznatijih i najpopularnijih tehnika šminkanja Bobbi Brown. Kroz kratku lekciju pokazao je neke trikove po kojima je brand poznat i obožavan od svojih korisnica.

Eduardo je zaslužan za širenje Bobbi filozofije, edukacije i podučavanje tehnika sa kupcima, make up artistima i medijima kroz cijelu Europu. Bobbi je rekla za njega da ga je osobno odabrala i trenirala za ovaj posao upravo zbog njegovog talenta, entuzijazma i strastvenog pristupa brandu te zato što zna istaknuti prirodnu ljepotu u svakoj ženi.

Eduardo danas putuje od Rusije preko Austrije i Španjolske, predstavljajući Bobbi i brand. Također surađuje s Bobbi za vrijeme New York Fashion Week-a i zajedno s njom osmišljava lookove za revije poznatih dizajnera, kao što su Rachel Roy, Tibi, Tory Burch, J. Mendel, Erin Fetherston, Cynthia Rowley i Halston. Radi ne samo sa urednicima i slavnim osobama već i sa običnim ženama pomažući im da nađu svoj najbolji look.

Eventu su se pridružili i brojni hrvatski make up artisti koji često navode Bobbi Brown brand kao jedan od must have brendova u industriji.

Bobbi Brown counter smješten je u parfumeriji DOUGLAS