SAVJETI BOBBI BROWN

Beauty čarobnjakinja otkrila tri važna pravila zimskog make upa

15.12.2023 u 14:53

Bionic
Reading

Ljubiteljicama make up i beauty trendova itekako je poznato ime proslavljene beauty mogulice Bobbi Brown

Poznata po svojim visokokvalitetnim proizvodima koje obožavaju zaljubljenice u modu, Bobbi Brown danas je prava beauty institucija.

Uspješna Amerikanka s nevjerojatnim osjećajem za biznis izgradila je istoimeni imperij temeljen na svojoj viziji kako bi šminka trebala izgledati i funkcionirati, a njezin je brend za vrtoglavih 74,5 milijuna dolara kupio Estée Lauder.

Iako bi nakon toga Bobbi (66) mogla uživati negdje ispod hlada palmi i uz koktele, nezaustavljiva kraljica make upa je pokrenula novi beauty brend: Jones Road. 'Jednako sam uzbuđena kao što sam uvijek bila, možda više uzbuđena jer gradim robnu marku i unosim svoju kreativnost u neke nove stvari u duhu vremena', rekla je.

Slavna make up čarobnjakinja, koja kad putuje nosi minijaturni neseser u kojem je sva šminka koja joj treba, pristalica je prirodnih tonova i nenametljivog stila.

Baš kao što se mijenja naša rutina njege kože tijekom hladnijih mjeseci, Bobbi savjetuje sezonsku prilagodbu i kad se radi o make upu, pa nikamo ne ide bez svog moćnog proizvoda - Miracle Balma (Jones Road) jer joj je koža dehidrirana. Ljubiteljica prozračnog make upa i nude nijansi smatra da nema potrebe istovremeno jako istaknuti oči i usne te nanijeti puno rumenila.

'Prirodna ljepota nedostaje kada netko pretjeruje u svemu jer na kraju ne vidite tu osobu. Toliko ljudi samo želi izgledati poput sebe, ali ne i umorno. Mi smo društvo umornih ljudi, koji, ako ništa ne radimo, ipak nešto radimo zahvaljujući svojim smartphoneima', smatra ona.

Iako njezino lice nije pod slojevima make upa, Bobbi izgleda svježe i lijepo.

POZNATE PLAVUŠE

Kakvi stajlinzi! Blake Lively i Taylor Swift u senzacionalnim izdanjima

Pogledaj galeriju

'Pa, sretna sam i znatiželjna, a još uvijek postoji ta neka iskra. Kada izgubite bilo koju od tih stvari kako starite, to je užasno. Mogu se zamisliti sa 80 godina. Želim i tada sjesti na avion s unukom i otići u Pariz. Želim hodati stepenicama bez pridržavanja. Ali također poznajem svoje lice i ono što je najbolje na meni je moja koža. Imam bore, ali dobro se nosim s njima. Samo znam gdje staviti proizvode da ne izgledam umorno', rekla je.

Evo njezina tri pravila za make up u zimskom periodu:

1. Hidratacija

'Da, partyji su zabavni, ali nakon toga ne izgledate dobro. Vaša koža treba vlagu. Ponekad sve što učinim je da stavim nešto jako hidratantno kako bi ponovno izgledala življe, a to je velika razlika', rekla je Bobbi.

2. Budite štedljivi s make upom

'Odgovor nije uvijek u podlozi - prvo popravite teksturu kože. Ako vam je koža suha, riješite to. Stavite npr. Miracle Balm na neka područja umjesto pudera. Ako već imate dobru kožu, možda vam treba samo mala količina šminke i hidratacija', rekla je.

3. Uskladite ten s puderom

'Jedini razlog za nošenje pudera je ujednačavanje tena kože, a ne promjena njezine boje. Kako bi se svaki put postigla savršena nijansa, Bobbi predlaže isprobavanje na čelu i obrazima zbog izbjegavanja vidljivih prijelaza. 'Puder se mora dobro uklopiti na oba područja. Tek tada znate da imate idealnu nijansu', objasnila je.