Proslavite Božić

U utorak 19.12. otkrijte blagdansku čaroliju u Centru Kaptol

18.12.2023 u 16:46

Bionic
Reading

Proslavite Božić uz Natali Dizdar i Sašu Jokovića

Zagrebački Centar Kaptol poziva sve ljubitelje vrhunskih brendova na spektakularnu Božićnu proslavu koja će se održati u utorak, 19. prosinca od 17 sati. Uz niz drugih događanja, posjetitelji će uživati u koncertu Natali Dizdar, i šminkanju s poznatim make-up artistom Sašom Jokovićem.

Centar Kaptol već je poznata destinacija za ljubitelje svjetskih premium brendova, a ovom će prilikom prisutni uživati u okićenoj shopping oazi. Natali Dizdar pridonijet će blagdanskoj atmosferi svojim najpoznatijim hitovima, ali i božićnim klasicima. Poznati hrvatski make-up artist Saša Joković će u utorak od 17 sati otkriti male trikove šminkanja u suradnji s Chanel Beauty linijom proizvoda, a svi zainteresirani posjetitelji moći će uživati u njegovoj čarobnoj transformaciji. Ljubitelji pjenušavih pića neće se razočarati jer će u Centru biti prisutan i Freixanet pop up s najukusnijim pjenušcima koji će dodatno zagrijati atmosferu.

Centar Kaptol prostire se na ukupno 40.000 kvadrata i tematski je razdijeljen po etažama. Uz parfumerije, kino, fitness centar i druge atraktivne sadržaje, Centar Kaptol nudi opuštenu atmosferu gdje se sve može obaviti na jednom mjestu - od nabavke dnevnih namirnica do druženja i izlazaka.

U svom obnovljenom izdanju, Centar Kaptol je u središte pažnje stavio život posjetitelja dinamičnog dnevnog ritma koji cijene visoku kvalitetu proizvoda i aktivnosti kojima ispunjavaju malo slobodnog vremena koje imaju. Prvi je ovo centar s premium ponudom sadržaja koji jednaki naglasak stavlja na shopping kao i na lifestyle. Neke od najposjećenijih trgovina su Alfa vision optika, Andrews baby company, Barbour, Bio&Bio, Bonkulović delikatese, dm drogerie markt, Douglas parfumerija, Gant, Polo Ralph Lauren, Karla, Puntino, Nebo, Ira, The core te mnogi drugi.

Pridružite nam se u proslavi i osjetite pravu čaroliju blagdana u Centru Kaptol!