ALEXA CHUNG

U mokasinkama na crvenom tepihu: Britanska ikona stila ukrala pozornost na dodjeli

16.11.2023 u 10:47

Bionic
Reading

Uz Evu Longoriju, britanska ikona stila predvodila je zvjezdane uzvanice nove dodjele nagrada 'Women of the Year' u režiji španjolskog izdanja magazina Harper's Bazaar

I dok su brojne uzvanice za dodjelu nagrada održanu u madridskom kinu Cine Cello odabrale mahom duge haljine glamuroznog izgleda, Alexa Chung odlučila je 'plivati uzvodno'.

Njezinim stajlingom dominirao je predimenzionirani kombinezon sive boje, nalik sakou iz muškog ormara, koji je nosila poput minijaturne haljine i dodatno prilagodila figuri uz pomoć crnog remena.

Alexa Chung Izvor: Profimedia / Autor: Mike Chicorro / Zuma Press / Profimedia

Odabir obuće za hod crvenim tepihom također je bio zanimljiv. Umjesto štikli, njezin odabir pao je na par klasičnih crnih mokasinki s crnim čarapama.

Kombinezoni ili sakoi u službi haljine nisu nikakva novost na modnoj sceni, kao i na crvenom tepihu, a svega nekoliko dana prije britanske ikone stile za sličnom modnom recepturom povela se Rita Ora.

Crni sako nošen poput haljine ova poznata glazbenica albanskih korijena isfurala je na losanđeleskoj premijeri filma 'Next Goal Wins', u paru s crnim čizmama do koljena i torbicom s metalnom ručkom.