POPUT CARMEN ELECTRE

U haljini koja nije za svakoga: Kim Kardashian odala počast seks simbolu 90-ih

11.04.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Nakon izdanja u trapericama kakve bi se rijetke dame usudile nositi, reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian na Instagramu se pohvalila novim, podjednako zavodljivim izdanjem

U novoj seriji modnih fotografija objavljenih na društvenim mrežama, 41- godišnja Kim Kardashian svoju poznatu figuru odlučila je istaknuti zavodljivom haljinom otvorenih leđa, a kako se doznalo riječ je o vintage kreaciji s potpisom dizajnera Stephena Sprousea.

Godine 1998. u toj istoj haljini na crvenom tepihu dodjele nagrada MTV Movie Awards imala se priliku ugledati zvijezda ‘Spasilačke službe’ i seks simbol 90-ih, Carmen Electra.

‘Ta haljina imala je prozirnu traku na leđima koja je pridržavala dekolte. Bio je pravi misterij kako je ova haljina ostala na meni. Grudi su mi stalno curile iz nje i doslovno sam bila na svakoj listi najgore odjevenih te večeri’, izjavila je danas 49- godišnja zvijezda ‘Spasilačke službe’ o svojoj, gotovo goloj kreaciji u intervjuu za Vogue 2017. godine.

Nakon što je u istoj haljini ugledala Kim, Carmen Electra prisjetila je se na Instagramu otkrivši kako još uvijek visi u njezinom ormaru.

‘Još uvijek imam ovu haljinu koju sam nosila na dodjeli nagrada MTV Movie Awards u 90-ima. Kim je prepravila ovu dizajnersku haljinu i na njoj izgleda jako laskavo’, napisala je glumica.

Prije zvijezde ‘Spasilačke službe’ i reality zvijezde, godine 1997. na modnoj pisti nosila ju je britanska ikona stila Kate Moss.

  • +7
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia