STILSKI PODBAČAJ

Trudna Pippa Middleton staromodnim izdanjem modno razočarala

10.07.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Krštenje trećeg nasljednika princa Williama i Kate Middleton u kraljevskoj kapelici u Londonu očekivano je privuklo ogromnu pažnju javnosti, a svečanom obredu prisustvovala je i mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton

Trudna Pippa u kraljevsku kapelicu St. James's Palace stigla je u društvu supruga Jamesa Matthewsa, s kojim u listopadu iščekuje prvo dijete. Supružnici su na obred krštenja stigli odmah nakon Pippinih roditelja, Carole i Michaela Francisa Middletona, a ono što je svima brzo zapelo za oko je staromodno izdanje inače uvijek dotjerane Britanke.

  • +13
Krštenje princa Louisa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

34-godišnja sestra odjenula je nježnoplavu haljinu s dugim puf rukavima i detaljima poput izražajne kragne, velikih gumba, nabora i plisirana donjeg dijela kreacije.

Odabir haljine s potpisom londonske dizajnerice Alessandre Rich, koju je nosila uz clutch torbicu Jimmyja Chooa, cipele u špic i tradicionalni šešir, britanski mediji i javnost nisu dočekali s pretjeranim oduševljenjem, ističući kako je Pippa ovaj put značajno modno podbacila.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sličan scenarij, kada je riječ o svečanom stilu odijevanja, Pippi se dogodio na svibanjskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja. Tada je odjenula cvjetnu haljinu brenda The Fold, koja je mnoge asocirala na dizajn bočice poznatog pića Arizona Green Tea, pritom postavši viralni hit.

Objavu dijeli ~Rosa~ (@vanillaskygirl)