tko zna - zna

Modni komadi koje svi posjeduju, ali rijetki bi spojili: Hailey Bieber odlično kombinira chic i opušteno

10.11.2022 u 19:18

Bionic
Reading

Što god da Hailey Bieber zgrabi iz ormara, jednostavno izgleda toliko dobro da baš svi pomisle: 'Hmm.. Ovo bih mogla obući sutra'. Jednostavno sportsko izdanje u trenirci i običnom džemperu, manekenka je dovela na razinu više dodavši kaput i stylish modne dodatke

Hailey Bieber jedna je od onih žena za koje se kaže 'ma na njoj bi i vreća dobro stajala'. Čak i kada nosi jednostavnu garderobu, izgleda kao da je satima stajala pred ormarom. Kombinirajući komade čije varijacije svaka žena ima u ormaru, reda outfite za kojima bi se svi na ulici okrenuli.

Jučer je u opuštenoj šetnji održala lekciju kako stilizirati udobnu odjeću da izgleda vrlo chic.

Trik kojim se poslužila leži u – oversized kaputu!

Iako bi svaka modna enciklopedija povezala kaput s elegantnijim odjevnim kombinacijama, gospođa Bieber dokazala je da jednako dobro može funkcionirati i u opuštenim 'sportskijim' kombinacijama.

  • +7
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezin odabir bio je oversized bež kaput s dvorednim kopčanjem brenda Wardrobe.NYC, a kombinirala ga je uz sivu široku trenirku i obični sivi džemper. Stvari koje svi posjeduju, ali rijetki bi spojili.

Zanimljivi outfit začinila je mega popularnom Bottega Venetta torbicom i tenisicama New Balance, koje su must-have svih casual kombinacija modnih ekspertica danas. Premda su se prije par godina nalazile na marginama sportskih brendova, danas ih rado nose baš svi koji se imalo razumiju u modu.

'Ovo je nešto u čemu bih definitivno voljela letjeti ili što bi nosila na dugom putovanju', komentirala je Hailey.

Iako ovaj modni odabir pomalo podsjeća na razdoblje pandemije kada su svi bili zatvoreni i prisiljeni smišljati odjevne kombinacije samo kako bi otišli po jednu kavu za van, jesen je savršena za slojevito stiliziranje i igranje naizgled nespojivim komadima.