LEŽERNO IZDANJE

Trendi i u visokom stupnju trudnoće: Najpoželjniji kaput otkrio trbuščić slavne glumice

24.01.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Dok je njezin bivši suprug, glumac Channing Tatum, glavna tema medija, zahvaljujući obovljenoj romansi s engleskom pjevačicom Jessie J, glumica Jenna Dewan uživa u posljednjim danima trudnoće. Slavna ljepotica prošetala je Los Angelesom odjevena u trendi komade od glave do pete, pokazavši kako u svakom trenutku vodi računa o svom izgledu

Nakon što su okončali svoj brak u 2018. godini, Channing Tatum je sreću potražio s pjevačicom Jessie J, dok je Jenni Dewan osmijeh na lice vratio pet godina stariji pjevač Steve Kazee s kojim čeka svoje drugo dijete. Zvijezda filma 'Step Up' uživa u posljednjim trudničkim danima u šetnjama i odlascima u frizerske salona, a tijekom njezine dnevne rutine u losanđeleskoj četvrti Studio City glumicu su uspjeli uslikati paprazzi.

39-godišnja brineta se za odlazak frizeru odjenula vrlo ležerno i u trendi komade od glave do pete, dokazavši kako itekako vodi računa o svom izgledu, čak i sada kada je u visokom stupnju trudnoće i kada su joj otežane najbanalnije radnje poput vezanja tensisica.

  • +12
Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: NEMO/ GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa trudnica uskladila je uske kožne hlače i bijelu majicu s udobnim crnim tenisicama s potpisom high street brenda New Balance i trenutno najpoželjnijim kaputom u boji devine dlake koji je osvojio srca modnih ovisnica.

Kaput u boji devine dlake djeluje vrlo luksuzno i bezvremenski, zbog čega je idealan dodatak svakom zimskom stajlingu, a trgovine su ih prepune. Bacite oko na galeriju u koju smo izdvojili najljepše modele kaputa u boji devine dlake koje smo pronašli na vješalicama popularnih trgovina.

  • +31
Klasični kaputi u boji devine dlake Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara