poput nakita

Torbicama s ovim detaljem strelovito raste popularnost, a mi smo pronašli verzije za svačiji ukus i džep

15.08.2020 u 19:52

Bionic
Reading

Nakon što je 2018. godine preuzeo funkciju kreativnog direktora uspavalog talijanskog brenda Bottega Venetta, britanskom dizajneru Danielu Leeju iz sezone u sezonu uspijeva poći za rukom kreirati najpoželjnije modne dodatke i obuću, a na krilima velika popularnosti nakita u znaku masivnih, zlatnih lanaca, u aktualnoj sezoni predstavio je nove modele torbica s ovim efektnim detaljem,a njih i njegove jeftinije inačice nesumnjivo ćemo u narednim mjesecima viđati posvuda

Da su efektni modni dodaci u stanju podići najobičniju odjevnu kombinaciju već je dobro poznata činjenica, a ove sezone u glavnom fokusu modne javnosti nalazi se nakit, mahom ogrlice, stvorene od masivnih lanaca.

Navedeni trend uspješno se preslikao i na različite modele torbica, od kojih su uvjerljivo najpopularniji modeli s potpisom talijanskog brenda Bottega Veneta.

U prvom redu riječ je o liniji torbica naziva Casette, a detalj zlatnoga lanca u službi ručke nalazi se i na osvježenoj verziji hit torbe Pouch koja i dalje ne gubi na popularnosti nakon što je prošle godine ponijela titulu najpopularnije torbice na svijetu.

Poput originalne verzije torbe Pouch, ni njezinoj novoj inačici nije dugo trebalo da svoje mjesto pronađe u ormarima jednih od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice, a na Leejevu viziju torbi s dodatkom zlatnoga lanca očekivano nisu ostali ravnodušni brojni dizajnerski i high street brendovi, nudeći vlastite verzije iste u širokom rasponu cijena.

  • +10
Torbice s detaljem lanca Izvor: Promo fotografije / Autor: promo