PARTY U POSHU

Tko je rasplesao Pišekicu i Petka?

02.12.2012 u 18:50

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva i producenata suvremene plesne glazbe, Damir Ludvig, u klubu Posh Fantasy je predstavio svoj novi album REM (Re-Edited & Mixed)

DJ Ludvig rasplesao PoshPogledaj cijelu fotogaleriju
Ludvig je u sklopu večeri Angel Dust rasplesao goste oduševivši ih novim zvukom, karizmatičnim nastupom i pozitivnom energijom. Vješto umiješavši svoje nove uratke s visokoenergetskim tech house, indie dance soundom te pokojim klasikom, DJ je izazvao sasvim zaslužene ovacije u Posh Fantasy baru.

Na promociju novog albuma REM (Re-Edited & Mixed) došle su mnoge showbizz face, među kojima su bili i poznati voditelji Dalibor Petko i Nikolina Pišek, a okupljene je dodatno šarmirala domaćica Snježana Galeković ex Mehun

Uzavrela atmosfera u zagrebačkom Poshu podsjetila je mnoge na londonske i berlinske klubove.

'Veseli me da su na promociji mog albuma bili nazočni ljudi različitih profila, od profesionalnih plesača i umjetnika pa do direktora tvrtki. A posebno me raduje da su publiku dotakle skladbe s mog albuma koji će se 10. prosinca pojaviti na globalnom tržištu!', rekao je Ludvig koji je kao znak zahvalnosti svojoj vjernoj publici darovao svoj novi album.

Nakon hrvatske promocije slijedi i promocija albuma u svijetu, a njemačko-izraelska izdavačka kuća Hadshot Haheizar pobrinut će se da se Ludvigov album nađe u svakom kutku svijeta.