DAMA U CRVENOM

Tko bi joj dao 71? Legendarna Jane Seymour na crvenom tepihu bila je pravi magnet za poglede

23.02.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Domaćim gledateljima najpoznatija kao glavna junakinja serije 'Dr. Quinn, žena vrač', glumica Jane Seymour ne predstaje oduševljavati izgledom u osmom desetljeću života

Bivša Bondova djevojka i legendarna ‘Žena vrač’ posljednjih godina itekako je tražena te je usprkos pandemiji koronavirusa uspjela ugovoriti brojne filmske i TV angažmane. Ovih dana Jane Seymour boravi u Australiji u sklopu promocije svog novog filma ‘Ruby’s Choice’, a na njegovoj svečanoj premijeri očekivano je izazvala posebnu pozornost.

  • +3
Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: Brandon Voight / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna 71- godišnja glumica zablistala je u crvenoj haljini na jedno rame s potpisom australske dizajnerice Carle Zampatti, kako je otkrila na svom Instagramu, a zahvaljujući njezinoj kreaciji uspjela je posebno naglasiti svoju zavidnu figuru.

Seymour je ne tako davno izjavila kako ima isti broj kilograma kao što je imala kao 17- godišnjakinja, a tajna njezine besprijekorne linije, otkrila je, krije se u redovitom vježbanju pilatesa, konzumiranju jednog obroka dnevno i slatkim užicima poput čaše vina i crne čokolade.

Osim figurom, 71- godišnja glumica britanskog podrijetla podjednako privlači pažnju mladolikim izgledom lica. Kako bi ga zadržala svaku večer otkrila je da nanosi kreme s retinolom, dok tijekom dana svoj dom ne napušta ukoliko na lice nije nanijela proizvode sa zaštitnim faktorom.

Uz minimalan make-up i raspuštenu, dugu kosu koja je postala njezinim zaštitnim znakom, Seymour je svečano izdanje u Australiji zaokružila nakitom s blještavom ogrlicom u prvom planu.