DAMA U CRNOM

Njezina ljepota ne blijedi: Monica Bellucci zablistala s najpoželjnijim dodatkom ove zime

21.02.2022 u 09:13

Bionic
Reading

Talijanska diva postala je glavnom zvijezdom novog broja ruskog izdanja magazina Harper's Bazaar, na čijoj je naslovnici osvanula s trenutno najpoželjnijim dodatkom u aktualnoj sezoni

Modni svijet ove sezone ponovno je otkrio balaklavu kao praktično rješenje u borbi s niskim temperaturama.

Iako ne predstavlja nikakvu novost na modnoj sceni, o balaklavi ili fantomki posljednji put više se govorilo 2018. godine zahvaljujući tadašnjim kolekcijama brendova Calvin Klein i Gucci, a brojni brendovi ove sezone odlučili su ih ponovno uvrstiti u svoje kolekcije.

Baš kao na modnim pistama, balaklave kao šal i kapa u jednom postale su trend i na društvenim mrežama. Neke od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice sada ih redovito ističu u svojim zimskim stajlinzima, a s crnim primjerkom balaklave na glavi je uočena i 57-godišnja Monica Bellucci.

Na naslovnici ruskog izdanja magazina Harper’s Bazaar, talijanska ikona osvanula je u pripijenoj crnoj haljini s potpisom brenda Azzedine Alaïa dok je na glavi nosila crnu balaklavu koja joj je istaknula lice.

Za veliki povratak ovog praktičnog komada na modnu scenu brojni traže krivca u novoj popularnosti mode insprirane skijanjem, a koju su svojim capsule zimskim kolekcijama naglasile modne veličine poput talijanskog Fendija te francuskog Diora i Chanela.