POP-UP CONCEPT STORE

Tihana Harapin Zalepugin prava je ambasadorica hrvatskog dizajna

21.12.2015 u 19:55

Bionic
Reading

Moda.hr Pop-up Concept Store okupio je trinaest imena hrvatskog modnog dizajna, a u posljednjem predblagdanskom šopingu uživale su brojne Zagrepčanke, Zagrepčani i njihovi gosti. Među njima je bila i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, istinska ambasadorica hrvatskog modnog dizajna, koja je zahvaljujući Moda.hr Pop-up Concept Storeu svoj ormar upotpunila novim dizajnerskim komadima

'Oduševila me ideja, a posebno realizacija kupnje izravno od dizajnera, kontakt s njima i savjeti. Od ulaza u prostor do garderobe mogli ste se potpuno opremiti, isprobati i na Cvjetni trg izaći kao kompletno nova osoba. Bila sam puna vrećica: haljina Katarina Džale Soul Fashion, tunika Iva Karačić i torba BAGS by Kristina Fazinić novi su stanovnici mog ormara', izjavila je Tihana Harapin Zalepugin koja je otkrila kako će nakon šopinga, kao u kakvu holivudskom filmu, subotu nastaviti na kavi s prijateljicom.


Ines Preindl

Hrvatski modni dizajn rado bira i nosi i PR stručnjakinja Ines Preindl koja je odabrala hrvatski brend jedinstvenih poslovnih torbi AD'sign čija paleta boja oduševljava ljubitelje mode. Pjevačica Neda Parmać odlično surađuje s dizajnericom Marinom Jerant pa nije propustila priliku provjeriti nove modele brenda LUKABU, a osječka veza glumice Katarine Bilan i brenda Fashion Disorder dizajnerice Manuele Lovrenčić nastavila se i u Zagrebu na Moda.hr Pop-up Concept Storeu.


Manuela Lovrenčić, dizajnerica brenda Fashion Disorder

'Ideja je bila okupiti hrvatske modne dizajnere na jednom mjestu kako bi u predblagdanskoj groznici omogućili posjetiteljima ekskluzivnu kupnju modela iz aktualnih kolekcija po atraktivnim cijenama i mislim da smo u tome uspjeli', kaže Lucija Biondić, urednica portala moda.hr i organizatorica Moda.hr Pop-up Concept Storea.


Lucija Biondić i Ivana Delać Đolo

Torbe i ruksaci BORŠA by Mala Radnja Dizajna bili su apsolutni hit, pažnju posjetitelja plijenili su sjajni unikatni kaputi brenda DORA, haljine koje su stigle iz ateljea Karaka design, atraktivni komadi Neha Neha i Pandora, a velik interes izazvala su i dva debitantska brenda Moda.hr Pop-up Concept Storea - Manufraktura i LOVEMia.


Marina Jerant, dizajnerica brenda LUKABU

Najdraži poklon mnogih žena ovih blagdana jest Ženski rokovnik, a da su to prepoznali i muškarci, otkrila je Dunja Tadić, autorica Ženskog rokovnika koja je prvi put sudjelovala u jednoj ovakvoj modnoj priči. Jednodnevna prezentacija rada hrvatskih dizajnera uz druženje s autorima i ove se godine pokazala kao završni događaj uspješne dizajnerske godine koji je izazvao velik interes posjetitelja.