UŽIVA S PRIJATELJICOM

Teško je odvratiti pogled sa zgodne brinete: Bivša djevojka Cristiana Ronalda podiže temperaturu u bikiniju

04.03.2021 u 12:06

Bionic
Reading

Bivša djevojka Cristiana Ronalda i Miss Španjolske Desirée Cordero Ferrer pandemija ne sprječava u putovanjima. Atraktivna Španjolka ovih dana uživa u Meksiku na prekrasnim pješčanim plažama, a paparazzi su 28-godišnju ljepoticu uslikali u vrućem izdanju dok se brčkala u plićaku

Slavna španjolska manekenka Desirée Cordero Ferrer ukrala je svu pažnju na plaži u Cancunu. Vatrena brineta, koja je 2014. ponijela lentu Miss Španjolske, i njena prijateljica, glumica Mirtha Michelle uživale su u morskim radostima, a bivša ljubav nogometaša Cristiana Ronalda trenutak je iskoristila za mali photo session.

Njezina je prijateljica imala pune ruke posla i ozbiljno je shvatila zadatak fotografa. Dok se lijepa Desirée uvijala i mijenjala poze u plićaku, ne bi li izgledala što seksepilnije na slikama, Mirtha je mobitelom vrijedno bilježila vruće kadrove.

  • +23
Desirée Cordero Ferrer Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Atraktivna Španjolka može se pohvaliti tijelom o kojem maštaju sve žene, a minijaturni bikini samo je još jednom to potvrdio. Nema tko se na plaži nije okrenuo za njom, kao i za njenom prijateljicom koja je odabrala jednako provokativan kupaći kostim.

Desirée i Cristiano navodno su bili u ljubavnoj vezi nakon što je nogometaš prekinuo dugogodišnju vezu s Irinom Shayk. Prema pisanju medija, Ronaldo se zabavljao sa Španjolkom u 2016. i 1017., nakon čega je započeo vezu s Georginom Rodriguez koja mu je rodila kćer Alanu Martinu.

Desirée je trenutno u vezi s dvije godine mlađim argentinskim nogometašem Joaquinom Correom koji igra za talijanski Lazio.