čisti glamur

Teško da može odvažnije od ovoga: Selena Gomez u 'goloj' haljini prekrivena s 450 tisuća šljokica

16.01.2024 u 08:30

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu povod dodjele nagrade Emmy Selena Gomez vratila je nekada mega popularan trend 'golih' haljina i zablistala u mračnom glamuru u haljini Oscar de la Renta prekrivenom 450 tisuća šljokica

Prošlog je tjedna Selena Gomez zatvorila je crveni tepih Zlatnih globusa u vatreno crvenoj midi koktel haljini s prorezima, sada je to opet učinila na dodjeli nagrada Emmy.

A jedno je sigurno – na 75. po redu dodjelu nagrada Emmy nitko nije tako blistao kao Selena Gomez. Glumica koja je imala ulogu u seriji 'Samo ubojstva u zgradi' na crveni tepih dodjele nagrada Emmy donijela je šljokice u punom sjaju. Naime, Selena je nosila haljinu Oscara de la Rente šivanu po mjeri i izvezenu s 450 tisuća šljokica.

Selena je u pomoć za stajling za ovaj događaj pozvala stilisticu Erin Walsh. Njezina haljina bez naramenica sadržavala je kristalne motive paprati koji su se mogli vidjeti u pre-fall kolekciji Oscara de la Rente za 2024.

Selena je stajling upotpunila clutch torbicom Tylera Ellisa i Tiffany & Co. nakitom. Jean Schlumbergerovom ogrlica Tiffany Bird on Rock, izrađena u platini i 18-karatnom žutom zlatu, sadržavala je morganit, dijamante i ružičaste safire. A Selena ju je upotpunila odgovarajućim Schlumbergerovim cvjetnim prstenom.

prestižna nagrada

Večer glamura i blještavila: Pogledajte haljine s dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju