HIT MODEL

Selena Gomez prkosi zimi u čizmama koje svaki stajling čine posebnijim, a imaju vojsku obožavateljica

11.12.2023 u 13:17

Bionic
Reading

Postoji obuća koja, kada je nosimo, čini da svaki stajling izgleda posebno, a upravo takvu ovih je dana na ulicama New Yorka isfurala Selena Gomez

S prohladnim vremenom u Velikoj Jabuci, bivša Disneyjeva zvijezda ulovila se u koštac na chic način - u bijelom od glave do pete. Nekoć tabu zimi, bijeli komadi danas su itekako prisutni u stajlinzima ljubiteljica mode, kao i dama iz svijeta slavnih.

Poput holivudskih miljenica Julije Roberts i Scarlett Johansson, 31-godišnja pop zvijezda u blagdansku sezonu zakoračila je u elegantnom primjerku bijelog kaputa.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Na trenutke je otkrila mini pletenu haljinu bijele boje, a budući da je bilo prilično prohladno, odlučila se za prozirne crne najlonke, koje su suptilno virile ispod kaputa. Pobjednički komad – zvijezda looka, ako hoćete – bile su visoke čizme od bijele kože.

Riječ je o modelu Kate s potpisom brenda Larroudé, a koji je, unatoč tome što je osnovan 2020., vrlo brzo stekao zavidan broj obožavatelja.

Zapravo, po ogromnoj publici i obožavanju među slavnim osobama, pomislili biste da na modnoj sceni postoje već desetljećima - ali ako su cipele dobre, ne treba proći dugo vremena da steknu vjerne sljedbenike. Gomez je obula njihove najprodavanije čizme, model Kate, stvoren od izdržljive i podatne kože koja izgleda luksuzno.

Također je riječ o nevjerojatno udobnom modelu zahvaljujući kožnim potplatima koji su napravljeni za dodatnu potporu i izdržljivost, a tu je i uložak od memorijske pjene koji potpuno 'mijenja igru' pri hodanju u štiklama.

Osim bivše Disneyjeve zvijezde, modelu čizama Kate također nisu odoljele slavne dame poput Vanesse Hudgens, Alicie Keys, Kate Hudson i Camile Cabello.

  • +5
Bijele čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo