radionica u zagrebu

Tehnika 'tapkanja' koja pomaže pri smanjenju ljutnje i anksioznosti

27.01.2024 u 16:52

Bionic
Reading

U subotu 3. veljače od 10 do 11:30 sati održat će se radionica EFT tehnike emocionalne slobode. Na njoj se mogu naučiti koje su točke tapkanja i kako ih možete stimulirati i umiriti živčani sustav

Za ovu radionicu odabrali smo emociju LJUTNJE jer je vrlo intenzivna i često nas blokira, a tada od nje ustvari imamo najmanje koristi. Kad naučimo umanjiti njen intenzitet, naučit ćemo i postaviti svoje granice i sljedeći put je zaustaviti prije nego što nas obuzme', poručuju iz Apolon centra Zagreb.

Tapkanje je vrlo lako savladati, možete tapkati i sami kod kuće, vrlo je nježno i brzo djeluje. Može doći netko i tko nije ljut, ista tehnika se primjenjuje i na druge emocije.

Moderna istraživanja potvrđuju da više od 85% fizičkih i zdravstvenih problema prouzrokovano je na emocionalnoj razini. Svakodnevan stres, traume, negativna razmišljanja nakupljaju se u našem tijelu i stvaraju emocionalne blokade što na kraju rezultira bolešću. EFT – tehnika emocionalne slobode (engl. - emotional freedom technique) polazi od toga, da je poremećaj protoka energije (energetske blokade) u organizmu – uzrok svih naših problema.