PRAVA LJUBAV

Teen idol se pomirio s djevojkom

03.06.2014 u 11:53

Bionic
Reading

Iako se pisalo da su prekinuli, čini se da Liam Payne iz One Directiona ne može bez svoje voljene Sophije

Nedavno je svijet obišla vijest da su se Liam i Sophia razišli, no sudeći po svemu, uspjeli su izgladiti sve probleme.

Zaljubljeni Liam odmah je na Instagram postavio sliku na kojoj su skupa, a društvo im pravi vragolasti Niall Horan. 'Lijep, romantičan trenutak, kad ono...', komentirao je u šaljivom tonu Liam ispod fotografije.

Da im ponovno cvatu ruže, bilo je jasno kad je Sophia posjetila Liama u Manchesteru u kojem su održali dva rasprodana koncerta u sklopu turneje 'Where We Are'.

Kako je ranije objavljeno, Liam i Sophia prekinuli su kad je bend krenuo na južnoamerički dio turneje. A razlog su bile stalne svađe i razdvojenost.

'Liam smatra Sophiju najslađom djevojkom koju je ikada upoznao i vrlo je tužan zbog prekida. Smatra da bi ona trebala uživati u svojim studentskim danima umjesto da čeka njegov povratak s turneje na nekoliko dana. Nisu mogli sačuvati vezu. Presudila je razdvojenost. On smatra da je tako najbolje za oboje', rekao je tada jedan izvor.

Inače, Liam, za kojeg se govori da je najemotivniji član 1D, ispričao se putem Twittera zbog nedavnog skandala sa snimkom na kojoj njegovi kolege iz One Directiona, Lous Tomlinson i ZaynMalik, puše marihuanu.
 
'Volim svoje dečke i priznajem da su stvari malo izmakle kontroli. Ipak, jako smo mladi i vjerujem da su mnogi u našim godinama radili slične gluposti', dodajući da nije lako odrastati kad vas mediji prate u stopu.
 
'Ne tražim izgovore za naše ponašanje, tražim samo da nas shvatite i oprostite nam. Volimo vas', napisao je Liam Payne na Twitteru.