FASHION GURU:

Tarik se možda u ovome i nije trebao prošetati, a najviše ubadaju u oko te plave cipele... Pa barem Lejla ima ukusa

  • 19.07.2021 u 19:12

  • Bionic
    Reading

    Crveni tepih vratio se u velikom stilu, a poznatih uzvanica i uzvanika nije nedostajalo niti na Pula Film Festivalu. Njihovim se modnim odabirima pozabavio modni kritičar Fashion Guru

    Kad se samo sjetim prošlogodišnje Pule i velebne premijere mega spektakla 'Gotovina', a i predsjednice KGK koja je jedva čekala da vidi to remek djelo za koje je HTV dao previše naših novaca.

    Ove godine nisam vidio svadljivca koji bi imao sigurno nešto reci i na temu filmova, ali vjerojatno je čuo da je hrvatski film dobio debitantsku nagradu u Cannesu pa se suzdržavao.

    • +15
    Svečano otvorenje 68. Pulskog filmskog festivala Izvor: Cropix / Autor: Dusko Marusic / CROPIX

    Ove godine za razliku od prošle kada su upakirali Kedžu u zimsko odijelo s pliš kravatom, ipak su odlučili da pjeva mlađahna Mia.

    Bome veliki korak od pjevanja himne u dječjoj opravi pa do zavodljive Mie u zelenoj satenskoj haljini. Mora se priznati da Mia dobro izgleda, kada nema torbu nego se slika bez nje, jer ta gromada joj uopće ne paše na ovako nježnu haljinu.

    Osim Mije po pozornici se prošetao i Tarik. Možda u ovome i nije trebao, a ono što najviše ubada u oko su cipele, još tu majicu ispod roza sako nekako, ali plave cipele... Pa barem Lejla ima ukusa.

    Zato su Lana Barić i Zrinka Cvitešić ozbiljno shvatile kada je riječ o modi za crveni tepih. Možda će netko reći da je Lana u bijeloj haljini bila previše teatralna, ali to tako i treba izgledati.

    Dok se Zrinka u skladu sa svojim muškim pratiteljima odlučila za odijelo, jedino ne shvaćam zbog čega je morala staviti akreditacije i torbu, to bi izgledalo puno bolje bez toga.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.