FASHION GURU

Mateša i nova odabranica, epidemiologinja u žutom, ovako na prvu čine se kao skladan par: On je stigao dosta ležerno, no ipak pristojno odjeven

  • 16.07.2021 u 12:42

  • Bionic
    Reading

    Sinoć je u Zagrebu održan izbor za Ženu godine, koju časopis Zaposlena organizira od 1995., a ove godine prestižna nagrada otišla je u ruke profesorice na Pravnom fakultetu i predsjednice Hrvatskog glazbenog zavoda Romane Matanovac Vučković. Bila je to idealna prilika da i naš Fashion Guru zaviri na događaj i da svoj komentar odjevnih kombinacija

    Gospon Mateša je za vrijeme pandemije očito odlučio da je vrijeme za neke rezove i promjene. Kako je pandemija ipak učinila svoje, a riječ epidemiologija ušla je u standardan dnevni vokabular, tako je snalažljivi gospon Mateša našao novu dragu i to, pogađate - epidemiologinju.

    Mora mu se priznati da je snalažljiv, nema što - svih ovih godina uvijek si je znao ishoditi dobru poziciju, ali i lijepe žene. Mora da je veliki šarmer ili pak redovito posjećuje društvene događaje poput izbora za Ženu godine.

    U društvu nove odabranice, koja se pojavila u dugoj žutoj košulja - haljini, stigao je dosta ležerno, no ipak pristojno odjeven i čini mi se da su dosta skladan par. Valjda neće biti još potresa pa da ga vidimo s nekom seizmologinjom, a la Denise Richards.

    • +3
    Izbor za Ženu godine 2021. časopisa Zaposlena Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.