baršunasti modeli

Tako chic, a tako udobne: Za ovim modelom balerinki vladat će pomama ovog proljeća

01.04.2023 u 12:16

Bionic
Reading

Zaljubljenicama u modu dobro je poznato to da ovom sezonom suvereno vladaju balerinke. No jedan model posebno privlači pažnju – baršunaste balerinke daleko su najudobniji i najchic proljetni trend

Rano proljeće savršeno je vrijeme za balerinke, i to od baršuna. Ove cipele, koje potječu iz baleta Pariške opere, i danas posjeduju elegantnu privlačnost.

Ravne, elegantne i sofisticirane, zahvaljujući širokoj paleti nijansi koju nudi ova tkanina, baršunaste balerinke kombiniraju se s osnovnim artiklima iz ormara kao što su traperice, suknje i haljine za stvaranje udobnih i funkcionalnih outfita bilo za ured, bilo za elegantan večernji izlazak.

Kako ovog proljeća nositi baršunaste balerinke

Balerinke od baršuna u verziji Mary Jane, odnosno s remenčićem preko rista i potpuno ravnim potplatom, zaludjele su street style. Dostupnih stilova je više - jednostavan je ili pak obogaćen detaljima poput sjajnih ukrasa i kopči od kamenčića ili bisera, poput modela Jimmyja Chooa.

Široke traperice siguran su izbor ove sezone. Par traper hlača s presavijenim porubom i bijela košulja savršena su kombinacija uz baršunaste balerinke u minimalističkoj crnoj verziji. Jednostavna je to, a efektna kombinacija kojom je nemoguće pogriješiti.

No minimalističke cipelice lako se kombiniraju i s kratkim haljinama, a svojim izgledom nadopunit će svaki model. Iako su zadnjih godina skinny traperice postupno zamijenjene širim modelima, u street styleu one su i dalje prisutne, kao i na nekim modnim pistama za proljeće/ljeto 2023., poput revija Celine, Givenchyja i Diesela.

A traperice su jednostavno savršene za nošenje s ravnim balerinkama - stoga dodajte bluzu i sako i spremni ste za izlazak.

  • +7
Baršunaste balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije