IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Svih 11 putnika preživjelo sudar dvaju zrakoplova

06.11.2013 u 03:56

Bionic
Reading

Mirisalo je na tragediju jer nema puno toga što možete napraviti kad se sudarite u zraku. Srećom, svih devet putnika u oba aviona bili su padobranci koji su se spremali za posljednji skok dana. Nakon što su se zrakoplovi sudarili svi su iskočili i sigurno sletjeli uz pomoć padobrana!

Štoviše, pilot jednog zrakoplova uspio je čak sletjeti unatoč oštećenjima, a drugi se pilot spasio iz goruće letjelice skočivši također na vrijeme padobranom. Puka je sreća da su svi bili iskusni i točno znali što im je činiti nakon sudara u zraku.

Čini se da je krivac za sudar gornji zrakoplov. Naime, u trenutku kad su dvojica skakača izašla izvan kabine, avion je počeo ponirati dolje i desno. Pilot nije uspio korigirati putanju i udario je u drugi avion, a nakon sudara odmah je planuo i požar.

Kadrovi koje su iznad Wisconsina snimili uglavnom sami padobranci nevjerojatni su! Vide se razbacani padobranci i dijelovi zapaljenog aviona kako padaju prema zemlji. No, unatoč strašnim prizorima, svi su prošli bez ozljeda!