PARTY NA TRGU

Sviđa li vam se ovako upadljiva Barbara Kolar?

14.05.2014 u 11:49

  • +7

Parni Valjak za nezaboravni šesti rođendan Antene

Izvor: Promo fotografije / Autor: Antena Zagreb

Bionic
Reading

Barbara Kolar, Lorena Nosić, Katarina Moškatelo, Tamara Loos, Zlata Muck te muški dio tima, Krunoslav Belko i Saša Lozar, tulumarili su na rođendanskom partyju Antene Zagreb nasred Trga bana Josipa Jelačića, na kojemu je svirao Parni valjak

'Ugasi me', 'Zastave', 'Samo da znaš' i druge hitove pjevao je Parni valjak, a unatoč promjenjivom vremenu, bio je to rođendanski party za pamćenje.

'Sretan rođendan Anteni Zagreb! Hvala što ste nas pozvali da zajedno s vama proslavimo ovaj poseban trenutak i da na ovaj neobičan način razveselimo Zagreb i vaše slušatelje. Nemamo priliku često ovako nastupiti i mislim da je ovo ne samo dobra promocija vašeg radija, nego i rocka kao glazbe i zaista odličan poklon svima!', izjavio je pjevač grupe Parni valjak Aki Rahimovski nakon koncerta na Trgu.

'Posljednjih šest godina nastojimo uljepšati i olakšati svakodnevicu našim slušateljima. Njihova pozitivna energija poticaj nam je da budemo na usluzi i što bolji svakim danom. Parni valjak najbolji je mogući poklon svima nama, a vjerujem da ćemo uz stihove pjesme 'Uhvati ritam' nastaviti još mnogo godina zajedno ploveći radijskim eterom!', izjavila je Barbara Kolar, radijska DJ-ica Antene Zagreb.

Barbara se na tulumu pojavila u upadljivom roza kaputiću koji ističe njenu nježnu put.