MODNA OPSESIJA

Svi su poludjeli za ovom predivnom ogrlicom koja prkosi svim trendovima

31.01.2024 u 19:12

Bionic
Reading

Nakit svakoj modnoj kombinaciji može dati posebnu vibru, posebno kad se radi o večernjim kombinacijama koje trebaju dašak glamura i luksuza

Pomno odabran nakit ključan je začin svakog outfita, kako dnevnog, tako i večernjeg.

Lijepa narukvica, ogrlica ili statement naušnice mogu dati posve novu dimenziju svakom looku, a ako biste ove sezone trebali samo jedan komad, onda odaberite jednostavnu, ali tako efektnu dijamantnu ogrlicu koja je u posljednje vrijeme veliki hit.

Baš poput svoje bliske 'rođakinje', tzv. teniske narukvice, koja je nazvana tako nakon zanimljive anegdote s legendarnom tenisačicom Chris Evert 1978. na turniru US Open.

  • +5
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna sportašica je na zapešću tada nosila tanku narukvicu od dijamanata i zbog nje prekinula meč kako bi je pronašla na terenu. Tako je ova tradicionalna narukvica od dijamanata, nekada zvana vječnom, preimenovana u tenisku. Svih ovih desetljeća ovaj elegantni nakit odolijeva trendovima i modnim strujanjima te se nametnuo kao najbolja investicija.

Dugo rezervirana za nošenje u posebnim prigodama, posljednjih godina transformirala se kao nakit za svakodnevno nošenje, baš kao i narukvica koja je trenutno simbol tzv. tihog luksuza te su je u svojim verzijama reinterpretirali poznati draguljari i dizajneri nakita. Luksuzna u duhu estetike old money, sad prkosi svim trendovima pa smo je u posljednje vrijeme vidjeli uključenu u stajlinge poznatih fashionistica, poput Zendaye, Selene Gomez, Due Lipe, Sofije Richie, Sarah Jessice Parker, Gigi Hadid, Hailey Bieber

Dua Lipa je tako na svjetsku premijeru filma 'Barbie' redateljice Grete Gerwig u LA-ju, u kojem se pojavljuje kao Barbie sirena, došla odjevena u zavodljivu mrežastu haljinu Bottega Venete te s divnom dijamantnom ogrlicom koju potpisuje Tiffany & Co.

Sjajno izgleda i u kombinaciji s crnom haljinom, kako je to uspješno isfurala lijepa Emily Ratajkowski, ili s malom bijelom haljinom, poput izdanja Nicole Peltz.

No ovaj trendi komad nakit ne izgleda sjajno samo u kombinaciji s nekom zavodljivom haljinom na crvenom tepihu, već i s cool topom i trapericama - nema strogih pravila i važno je da se dobro osjećate u tom stajlingu.