NIJE U PRODAJI

Svi im zavide: Iva Balaban i Sonja Kovač u najiščekivanijoj kolekciji H&M-a

27.10.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Iako se tek trebaju naći u prodaji, poznate Hrvatice Iva Radić i Sonja Kovač prije svih zablistale su u kreacijama iz nadolazeće kolekcije Erdem x H&M

Dodjela nagrada hrvatske inačice magazina Elle tradicionalno je privukla mnoštvo poznatih Hrvatica koje su glamurozno događanje u zagrebačkoj Laubi iskoristile za blistanje u svečanim izdanjima.

Vlasnica portala Journal.hr Iva Radić i modna blogerica Sonja Kovač na spomenutoj dodjeli nagrada pojavile su se u kreacijama koje se tek očekuju u prodaji.

Riječ je o komadima iz najočekivanije kolekcije H&M-a stvorene u suradnji s dizajnerskim brendom Erdemom, a bazira se na dubokim, pomalo mračnim bojama, viktorijanskim siluetama, romantičnim uzorcima, dekadentnoj čipki i ženstvenim, ali moćnim krojevima.

  • +94
Erdem x H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Iva Radić tako je plijenila pažnju u dugoj haljini visoka ovratnika stvorenoj od čipke i cvjetna uzorka, a iz spomenute kolekcije odabrala je i zanimljivu ručnu torbicu.

Hvalaaa @ellecroatia ❤️ #ellestyleawards #ellestyleawards2017 @hm #erdemxhm #lažeKoKazeDaNeVoliNagrade 😉

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic)

U odnosu na bivšu manekenku i vlasnicu portala Journal.hr, domaća modna blogerica Sonja Kovač na dodjeli nagrada magazina Elle odlučila se pojaviti u pidžama odijelu, identična uzorka viđenog na haljini Ive Radić.

Odijelo predimenzionirana kroja blogerica Sonja Kovač naglasila je odabirom remena kojim je istaknula struk, a od modnih dodataka odlučila se za bijelu ručnu torbicu.

Poznate Hrvatice u komadima iz najočekivanije kolekcije H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Dražen Kokorić

Kreacije koje se nestrpljivo čekaju na policama trgovina Sonja Kovač i Iva Radić zaokružile su modelima cipela u špic, a na dodjeli nagrada postale su prve poznate Hrvatice koje su ih imale priliku nositi prije svih.

  • +61
Poznati na dodjeli Elle Style Awards Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell