GIGI HADID

Svi govore o izdanju slavne plavuše u Cannesu, a jasno je i zašto

22.05.2023 u 18:02

Bionic
Reading

Američku 'it' djevojku Bellu Hadid ove je godine na crvenom tepihu u Cannesu zamijenila starija i podjednako popularna sestra Gigi

Poznata plavuša uveličala je svečanu projekciju filma ‘Firebrand’, s glumcima Judeom Lawom, Alicijom Vikander i Michelle Williams u glavnim ulogama, a njezino pojavljivanje na crvenom tepihu u Cannesu ujedno je premijerno.

Uz rusku kolegicu Irinu Shayk, u nikad odvažnijem stajlingu, 28- godišnja Amerikanka s razlogom je privukla najveću pozornost šestoga dana filmskog festivala u Cannesu.

Njezino glamurozno izdanje na Francuskoj rivijeri stiže par tjedana nakon njujorškog bala Met Gala, na kojemu je zavodljivom kreacijom modne kuće Givenchy odala počast dizajneru Karlu Lagerfeldu.

U misiji modnog briljiranja na canneskom crvenom tepihu, 28- godišnja plavuša ništa nije željela prepustiti slučaju, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori zvjezdana postava njezinog glam tima.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sastavljen od poznatog vizažista Patricka Taa i stilista Lawa Roacha, koji se proslavio suradnjom sa Zendayom, tim vrhunskih beauty i modnih profesionalaca iz svijeta Hollywooda Gigi je pomogao stvoriti posebno upečatljivo izdanje.

Na premijeri povijesne drame 'Firebrand' dominirala je u svijetlo smeđoj haljini koju je samo za nju kreirao američki dizajner Zac Posen. Osim korzetnom podstavom, ova kreacija slavila je figuru zahvaljujući detalju volana na bokovima, spojenih u sirena kroj.

Blještavi komplet nakita s potpisom brenda Messika Jewelry pomogao joj je zaokružiti glamurozno izdanje, dok je vizažist Patrick Ta i ovoga puta znao kako vrhunski naglasiti njezinu prirodnu ljepotu.