ZABAVA ZA SVE KLINCE

Sveti Nikola u Profil Megastoreu

02.12.2010 u 14:49

Bionic
Reading

Profil Megastore povodom blagdana Svetog Nikole dovodi glavom i bradom zaštitnika pomoraca, djece, djevojaka i studenata! Osim susreta s omiljenim bradonjom, mališani koji posjete Profil Megastore u nedjelju od 11 do 13 sati moći će uživati i u nastupu dječjeg zbora Kikići

Za predblagdansko raspoloženje i uživanje u čarobnom svijetu mašte posjetitelji mogu prelistati čudesne maštovite knjige i priče namijenjene upravo najmlađim čitateljima, kao što su 'Princeze svijeta', 'Svijet zmajeva', 'Atlas dinosaura', 'Vile'... Za sve one koji se odluče za kupnju dječjih hitova, Profil im od 3. do 6. prosinca daje 50 posto popusta na neke od hit naslova, a svaki kupac dobiva i zlatnu šibu.

'Knjige kao pokloni nikada nisu bile popularnije! Poklanjanjem knjige pružamo mališanima ulaznicu za predivan svijet čarobnih likova u kojem oživljavaju sve bajke', naglašava Mirsada Begović, voditeljica korporativnih komunikacija Profila.

Dočekajte Svetog Nikolu te provedite nedjeljno jutro u Profil Megastoreu u ugodnom društvu čarobnih knjiga. Ne zaboravite očistiti svoje čizmice i cipelice da vas Sveti Nikola ne dočeka nespremne!